fbpx

Miro Bilan: Zasluženo smo došli do naslova!

Dom sportova…

KK Cedevita osvojila treći naslov prvaka Hrvatske zaredom

KK Cedevita, Miro Bilan– Mislim da smo odigrali jednu jako dobru seriju i zasluženo smo došli do naslova. Pokazali smo kroz ove tri utakmice velikim dijelom jako dobru igru i s te strane možemo biti zadovoljni. Na neki način mi je žao što je Cibona imala problema s ozljedama i nisu bili u punom sastavu jer bi utakmice bile zanimljivije. Možemo biti zadovoljni s ovom sezonom. Ostvarili smo tri od četiri cilja i to nam može biti temelj za sezone koje dolaze – rekao je poslije svojeg trećeg naslova u KK Cedevita kapetan Miro Bilan.
KK Cedevita je jučer u Domu sportova osvojila svoj treći uzastopni naslov prvaka Hrvatske. Momčad Veljka Mršića kontrolirala je cijelu utakmicu i naposljetku s pobjedom 84:77 protiv Cibone završila seriju s uvjerljivih 3-0.
Veljko Mršić– Bila je ovo jako naporna i teška sezona. Čestitam dečkima na svemu što su pružili ovu sezonu i cijelom stručnom stožeru. Ovo nam je 74. utakmica u sezoni i stvarno smo na kraju mogli vidjeti jednu odličnu košarku, gdje je Cibona bila odličan takmac. Čestitam i Ciboni na odličnoj igri – rekao je trener KK Cedevita Veljko Mršić.
U ovoj pobjedi Cedevitu su predvodili Bilan (20 poena i 12 skokova), Babić (16 poena, 12 skokova i 5 asistencija), Arapović (14 poena, 6 skokova i 3 asistencije) te Gordić (12 poena i 4 asistencije), dok se kod Cibone s 22 poena uz šut za tricu 6/10 istaknuo Siriščević. Cedevita je utakmicu završila uz šut za dva 21/42 i šut za tri 10/23.

Foto: Press – KK Cedevita