Jelena i Joško Lokas: Zajednički život i doček 2017.
By Gordana Malašić Lazić On 3 sij., 2017 At 02:54 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Ekskluzivno…

KUHANJE IM JE ZAJEDNIČKA STRAST: Donosimo novogodišnji jelovnik, koji su za svoje prijatelje pripremili Joško Lokas i njegova lijepa djevojka Jelena Katarina Kapa

Jelena Katarina Kapa i Joško LokasJelena Katarina Kapa i Joško Lokas u vezi su godinu dana. Uživaju u zajedničkom životu, a 2017. godinu dočekali su u krugu obitelji i bliskih prijatelja.
– Moram priznati da smo imali uspješnu i veselu zabavu – domaća kuhinja, vatromet, ples, pjevanje, društvene igre. Bilo je sadržajno slavlje – rekla je djevojka poznatog voditelja ekskluzivno za portal Scena.hr te dodaje:

Jelena i Joško žive na istoj adresi
– Ulazak u novu godinu obilježila nam je ljubav i zajedništvo, ako će takva biti cijela godina, pristajem i radujem se. Jeleni je 2016. bila uspješna godina.
– Iako je bila jako zahtjevna, puno lijepih stvari je obilježilo to razdoblje. Završila sam fakultet, dobila sam posao, na istoj sam adresi s Joškom, a i ljubav je još snažnija. Divna godina – naglasila je bivša misica. Jelena i Joško obožavaju kuhati.

Novogodišnji jelovnik
Joško Lokas, Jelena Katarina Kapa– Kuhanje nam je zajednička strast, pa često organiziramo večere za naše prijatelje. Tako da nam nije problem satima biti u kuhinji i pripremati slasna jela. Tu smo jako dobro organizirani i odlično se upotpunjujemo okusima. Joško je većinom zadužen za glavna jela, dok ja pripremam predjela, salate, kolače i torte – ispričala nam je lijepa Jelena. Par je za obitelj i prijatelje pripremio i ukusni novogodišnji jelovnik.
–  Za novogodišnju noć smo imali šaroliki izbor jela: od dalmatinskih specijaliteta, do teletine i sarme, a za najmlađe članove pripremili smo dječji jelovnik. Između jela, poslužili smo i vegetarijanske namaze. Za desert smo poslužili čokoladne kocke sa sladoledom te raznovrsne suhe kolače – otkrila je Jelena ekskluzivno za portal Scena.hr.

Foto: Jelena Katarina Kapa priv. album

comment closed