fbpx

Karipski cvijet – Nova telenovela na malim ekranima

Zagreb…

Hrvatska radiotelevizija prikazuje novu telenovelu Karipski cvijet

Karipski cvijet

Karipski cvijetHRT od petka 14. lipnja 2019. godine na Prvom programu (HRT – HTV1) prikazuje novu telenovelu Karipski cvijet. Uzbudljiva ljubavna i pustolovna priča ove telenovele smještena je u rajski izmišljeni gradić Vila dos Ventos, među pješčanim dinama i prelijepim plažama. Pilot aviona Cassiano (Henri Castelli) i turistička vodičica Ester (Grazi Massafera) zaljube se još u mladim danima. Njihova ljubav s vremenom raste. Životi im se potpuno promijene nakon izdaje njihova prijatelja Alberta (Igor Rickli), nasljednika imućne obitelji Albuquerque. Zlikovac u sebi krije tajnu opsesivnu ljubav prema Ester i želi je pod svaku cijenu udaljiti od Cassiana.
Karipski cvijetNakon preuzimanja uprave grupacije Albuquerque, Alberto spletkari protiv Cassiana. Zamoli ga da avionom preveze pošiljku dijamanata Dom Rafaelu (César Troncoso) na Karibe. Međutim, u pošiljci su kristali soli nalik na dijamante. Dom Rafael zatoči Cassiana na Karibima kako bi radio kao rob u rudniku dijamanata. U Brazilu je Cassiano proglašen mrtvim. Alberto to iskoristi kako bi tješio Ester. Nakon povratka s potrage po Karibima Ester otkrije da nosi Cassianovo dijete. Misleći da bi vjeran prijatelj Alberto mogao biti divan otac njezinu djetetu, Ester se za njega uda. U međuvremenu Cassiano u zatvoru upoznaje Duquea (Jean Pierre Noher), varalicu i dobra prijatelja koji će pobjeći s njime iz rudnika. Cassiano ima samo jedan cilj: obračunati se s lažnim prijateljem Albertom koji mu je sada suparnik, te nanovo osvojiti Ester.
Latinoamerički glumci i tropske plaže sjeveroistočnog Brazila i Gvatemale čine ovu priču još uzbudljivijom. Karipski cvijet osvajat će vas svakim novim nastavkom. Divna je to priča o ljubavi koja pobjeđuje i najteže prepreke.
Novu telenovelu Karipski cvijet gledajte od petka 14. lipnja na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije u 12.25 sati.

Foto: Press