Sanja Doležal: Drago mi je da sam postala dio Nove TV
By redakcija On 20 sij., 2018 At 11:53 AM | Categorized As Gastro, LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Kuhanje je IN….

Prvi recepti stižu već u ponedjeljak 22.siječnja – Sanja Doležal u emisiji Kuhanje je IN!

Sanja Doležal– Drago mi je da sam postala dio najgledanije televizije u Hrvatskoj i vesele, mozaične emisije IN magazin. Veselim se s gledateljima podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo u kuhinji. Kuhanje me opušta i veseli, zaista mislim da je obiteljski stol mjesto gdje se obitelj na najljepši način druži i uz domaću hranu stvara najljepše uspomene. Tako ću i ja u novoj rubrici Kuhanje je IN, podijeliti svoje uspomene iz djetinjstva, okuse i mirise uz koje i danas uživa moja obitelj i prijatelji – rekla je Sanja Doležal.
IN magazin u 2018. donosi brojne novosti, a jedna od njih je i nova rubrika ‘Kuhanje je IN‘. Sanja Doležal u kuhinji IN magazina Nove TV, od 22.siječnja, od ponedjeljka do petka, priprema razna jela i slastice. Sanja će savjetovati, kuhati, otkriti svoje kulinarske trikove, ali i imati interakciju s gledateljima. Svi gledatelji pozvani su da se jave IN magazinu putem maila [email protected], putem službene Facebook stranice IN magazina, ili pismom na Novu TV, te Sanji postave pitanja, predlažu jela koja bi voljeli vidjeti u emisiji, zatraže ili ponude svoje kulinarske savjete.
Što je Sanja Doležal pripremila za gledatelje IN magazina, saznat ćemo već u ponedjeljak od 17.30 na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed