Katarina Baban: Užasno će mi faliti Ana!
By redakcija On 2 ožu., 2017 At 02:20 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Serija…

Glumci serije Zlatni dvori ovih dana proslavili kraj snimanja

Katarina Baban– Bilo je prekrasno. Bio mi je jako veliki gušt raditi na ovom projektu. Toliko divnih ljudi uz koje jednostavno brzo proleti vrijeme. Svaki dan smo uživali, svaki dan smo se smijali. Svaki dan nam je bilo lijepo, čak i onda kad nam je bilo teško. Užasno će mi faliti Ana – rekla je glumica Katarina Baban. A glumica je u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr otkrila kako uskoro započinje širenje svog modnog brenda otvaranjem showrooma;
– Radim na tome da otvorim svoj showroom. Shvatila sam da je pravi trenutak da otvorim showroom i da si sad to mogu dopustiti. Mislim da će se to realizirati kroz nekoliko mjeseci.

Zlatni dvori

Ekipa popularne serije ‘Zlatni dvori‘, koju gledatelji imaju priliku pratiti na malim ekranima od prošle jeseni, ovih je dana snimila i svoju posljednju scenu. Ova serijska uspješnica, čija je radnja smještena u samom srcu Slavonije, prati ljubavnu priču između seoske djevojke Ane i mladog Zagrepčana Petra, ali i zavrzlame u životima ostalih simpatičnih likova iz Zlatopolja. Serija je okupila niz poznatih hrvatskih glumaca koji utjelovljuju likove uz čije se dogodovštine gledatelji iz tjedna u tjedan imaju priliku opustiti i nasmijati.
Zlatni dvoriGlumci Katarina Baban, Matko Knešaurek, Petra Kraljev, Helena Buljan, Sandra Lončarić Tankosić, Ecija Ojdanić, Milan Štrljić, Petra Dugandžić, Ivan Herceg, Mladen Kovačić, Tamara Šoletić i mlada Tonka Kovačić su zajedno s ostatkom produkcijske ekipe u veseloj atmosferi na setu serije nazdravili povodom posljednje klape te time obilježili kraj rada na hit projektu Nove TV.
Već od idućeg tjedna nastavljamo pratiti nove zaplete u Zlatopolju. Uskoro ćemo tako doznati kako će se razvijati Evino i Rankovo nagovaranje Mladena da ostane u Zagrebu te hoće li Mladen napokon priznati Neri što uistinu osjeća prema njoj. Neru ćemo vidjeti u potpuno novome ruhu, kao volonterku u vrtiću, a dobit će i novu, primamljivu ponudu za rad na televiziji. Mislav će prouzročiti Petru nove glavobolje kad mu postavi ultimatum i zaprijeti odlaskom radnika s gradilišta, a Domagoj će ambiciozno krenuti u novi biznis s gljivama. Vidjet ćemo i kako će Ivica reagirati kad pročita Žaninu kolumnu o zaljubljenom muškarcu koji godinama čeka Katu i shvati da se radi o Zvonku, te koji će očajnički potez Eva poduzeti kako bi bila sigurna da se vraća s Mladenom u Zagreb. Sve to, ali i mnogo više, gledatelje očekuje sljedeći tjedan u ‘Zlatnim dvorima’, od ponedjeljka do srijede na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed