Kolinda Grabar-Kitarović: Čestitka uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
By redakcija On 5 kol., 2017 At 09:11 AM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Hrvatska…

Kolinda Grabar-KitarovićU povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je hrvatskim državljankama i državljanima čestitku:
– Peti kolovoza 1995. jedan je od najvažnijih dana u hrvatskoj povijesti, dan kada smo pod vodstvom našega prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana blistavom vojnom pobjedom okrunili svoju višestoljetnu borbu za nacionalnu slobodu i državnu neovisnost, potvrdili svoj međunarodni položaj i osigurali demokratski razvoj našem društvu. Taj veliki dan ispunjava nas ponosom, ali ujedno nas i obvezuje na ustrajnost u izgradnji države u kojoj će svaki naš građanin u punoj mjeri ostvarivati svoje životne težnje i pridonositi općem dobru.
Preda nama je velika zadaća gospodarske, demografske i moralne obnove društva. Vjerujem da imamo za to snage, odlučnosti i znanja i da ćemo u duhu domovinskog zajedništva i u toj zadaći biti uspješni kao što smo bili u oslobađanju naše jedine i drage Hrvatske.
Svim hrvatskim državljanima u domovini i iseljeništvu, a posebice svim hrvatskim braniteljima i sudionicima ‘Oluje’ srdačno i ponosno čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Foto: Ured Predsjednice RH Kolinda Grabar-Kitarović

comment closed