fbpx

Filip Hrgović: Želim osvojiti olimpijsko zlato u Tokiju

Zagreb…

To je ambicija koja me drži od malih nogu, kaže Filip Hrgović

Filip Hrgović– Moj veliki neostvareni san još živi u meni – želim osvojiti olimpijsko zlato. To je ambicija koja me drži od malih nogu. Na posljednjim Igrama nisam uspio u tome i vrhunska je stvar što sada i profesionalci mogu u borbu za olimpijske medalje – rekao je brončani olimpijac iz Rija, Filip Hrgović.
Boksački profesionalac te brončani olimpijac iz Rija 2016., Filip Hrgović, ostaje dosljedan i svojim olimpijskim ambicijama. Na sastanku predstavnika Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), kojem je nazočio i naš najbolji boksač, dogovoren je nastavak suradnje na Projektu OI Tokio 2020. godine.
Na pitanje – hoće li moći uskladiti ‘dvije karijere’, Filip nije imao dvojbi:
– Vjerujem da ću s tom ambicijom moći uskladiti svoju profesionalnu karijeru. Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija. Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugog pokušaja i ostvariti – zaključio je Filip Hrgović.

Foto: Press