Video: Franka Batelić: Ti mi nosiš sreću
By redakcija On 22 lis., 2018 At 12:12 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Novi spot…

Franka Batelić– Pitali su me da ju opišem jednom riječju: ona je nevjerojatno – sretna! – rekla je Franka Batelić koja je novi hit dodala popisu pjesama koje će uvrstiti na album koji izlazi uskoro.
– Ti mi nosiš sreću je jedna od onih pjesama koje se pojave, zavoliš ih, snimiš u jednom dahu i jedva čekaš da ju čuje publika – dodala je Franka.
‘Ti mi nosiš sreću’ nova je Frankina pjesma u kojoj se ovoga puta poigrala sa zvukom Franka Batelićsvjetske pop produkcije i retro elementima. Takva kombinacija ovu pozitivnu pjesmu čini zarazno plesnom.
Za glazbu i produkciju pjesme bio je zadužen Branimir Mihaljević, a tekst su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek.
Zajedno sa službenim izlaskom pjesme, Franka je na svom YouTube kanalu predstavila i spot.
– Željeli smo napraviti spot koji će pokazati sreću kroz zajedništvo, zabavu i naglasiti kako slučajni susreti mijenjaju ljudima život na bolje i ako to stvarno želimo, sve možemo okrenuti na pozitivu… male stvari čine život sretnijim – rekla je Franka i dodala kako joj je iznimno drago da se u spotu kao gost pojavio i naš najbolji rally vozač Juraj Šebalj.
Spot je režirala Sandra Mihaljević, za stajling i kostime je bila zadužena Jasenka Tudor Bevanda, šminka Ana Rajić i Petra Sever, a frizure Martin Posavec za Salon Franić.

Foto: Press
Video:

comment closed