fbpx

Žana Štrbac Kukolj: Sin i ja spremni smo za početak škole

Vesele se školi…

Portal Scena.hr donosi i ekskluzivne fotografije majke i sina

Žana Štrbac KukoljVoditeljica Žana Štrbac Kukolj posljednjih godina živi svoj san. Prije dvije godine udala se za Fabijana, a posebnu radost joj pruža njezin sin. Žana je dobila, kako kaže, najvažniju bitku u svom životu – njezin sin je opet s njom.
Maleni Karlo ove godine kreće u treći razred osnovne škole. Žana u svakom trenutku uživa u majčinstvu i ponosna je na svog školarca. Sretna majka je jednako uzbuđena zbog početka školske godine kao i njezin sin.
Žana Štrbac Kukolj– Bilježnice za školu i pernicu smo nabavili pa sad čekamo samo 8. rujan. Karlo se veseli što će vidjeti prijatelje iz razreda koje dugo nije vidio. A što se tiče učenja, malo manje je uzbuđen – uz osmijeh je rekla Žana ekskluzivno za portal Scena.hr.

– Sve je spremno za školu. Knjige su i ove godine bile besplatne, tako da nam je i to jedna briga manje. Već se duže vrijeme pripremamo za to, svako toliko nešto kupimo, ali nikada dosta – govori brižna majka. Ponovila je kako se podjednako raduju početku školske godine i ona, njezin suprug te sin Karlo. Portal Scena.hr donosi i ekskluzivne fotografije majke i sina.