fbpx

Kornelija Benyovsky Šoštarić: Vrt koji će zadovoljiti sve potrebe obitelji

Zagreb…

Sedma sezona popularne Vrtlarice od nedjelje na Hrvatskoj radioteleviziji

Kornelija Benyovsky Šoštarić– Putovala sam i posjetila začetnike organskoga uzgoja u Velikoj Britaniji i vodeće krajobrazne arhitekte u Nizozemskoj. Također sam bila i u nekima od najpoznatijih arboretuma, pa će nova sezona Vrtlarice gledateljima zasigurno donijeti i dobre zamisli u oblikovanju krajobraza – poručuje autorica emisije, inženjerka hortikulture Kornelija Benyovsky Šoštarić.
Nova sezona rado gledane i hvaljene emisije Vrtlarica počinje se prikazivati u nedjelju 10. prosinca 2017. godine na Drugome programu Hrvatske televizije s početkom u 15.40 sati. Uvijek inovativna i zanimljiva popularna će Vrtlarica u sedmoj sezoni gledateljima donijeti mnoštvo zanimljivih priča iz organskoga vrtlarstva uz primjere iz vlastita vrta.
Sedma sezona emisije donosi i brojne korisne savjete iz područja njege tijela organski uzgojenim biljkama, ali i zanimljive i ukusne recepte za jela skuhana isključivo od biljaka iz vlastita vrta.
Kornelija Benyovsky Šoštarić– I u vrtu i u kozmetici ustrajem na realnim savjetima koje svatko može primijeniti bez obzira na to ima li novca i ne odričući se kvalitete – napominje autorica HRT-ove Vrtlarice.
Kornelija Benyovsky Šoštarić uvijek ističe kako svatko može biti organski vrtlar ako to želi, a za doživljaj vrtlarenja u najljepšemu obliku nije potrebno mnogo. Potrebno je pronaći malo vremena, a za početak je dovoljno samo nekoliko gredica ili čak posuda. Kornelijin je cilj stvaranje vrta koji će zadovoljiti sve potrebe njezine obitelji za hranom, ogrjevom, lijekovima i estetskim doživljajem.
HRT-ova emisija Vrtlarica tijekom posljednjih je godina stekla veliku popularnost i izvan granica Republike Hrvatske te brojne gledatelje u susjednim državama: Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji te Crnoj Gori. Autorica je emisije Kornelija Benyovsky Šoštarić, a snimatelj i redatelj Nino Šoštarić. Osim nedjeljom na Drugome programu Hrvatske televizije Vrtlarica će biti dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press