fbpx

Kuharska zvijezda David Skoko priprema gastro spektakl

Gastro…

David Skoko ove subote priprema ekskluzivnu tematsku večeru inspiriranu Jadranom

David Skoko

David SkokoJedan od najpoznatijih hrvatskih chefova David Skoko najavljuje jedinstvenu gastro suradnju. Ove subote, 9. veljače 2019. godine u zagrebačkom restoranu Bota Šare pripremit će ekskluzivnu tematsku večeru inspiriranu Jadranom.
Hrvatska gastro obitelj Šare godinama slovi za vrhunski izbor kad su jadranske delicije u pitanju, a suradnjom s chefom Skokom predstavit će spoj najnovijih svjetskih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim David Skokonamirnicama i jadranskom ribom.
David Skoko dolazi iz obitelji koja se generacijama bavi ribarstvom. Davidova kuhinja se temelji na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina. U vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni hrvatski chef.
Jedinstvena subotnja večera obilovati će morskim specijalitetima pripremljenim na maštovit i nov način. Domaće namirnice iz vrtova obitelji Šare zasigurno će dati jednu novu notu ovoj ukusnoj suradnji.

Foto: Press