fbpx

Leona Paraminski: Moja prva kazališna uloga u Americi

Ekskluzivno…

Zagrebačka glumica dobila je ulogu u predstavi ‘Dead Man’s Cell Phone’. Glumi  fatalnu ženu i egocentričnu divu

Leona Paraminski– Ne bih puno govorila o tome jer tek krećem raditi. Nije neka velika stvar, ali uzbuđena sam što ću igrati u predstavi ‘Dead Man’s Cell Phone‘, redateljice Katie Laris. Posebno zato što je to bila moja prva audicija. Negdje se mora početi – otkrila je Leona Paraminski ekskluzivno za portal Scena.hr. Zagrebačka glumica dobila je prvu kazališnu ulogu u Americi. Dodaje kako joj je drago što će svoje prve korake u američkoj karijeri napraviti upravo u kazalištu.
– U predstavi ‘Dead Man’s Cell Phone’ glumim Charlotte – The other woman i The Strangera, a sve je zapravo jedna žena i njezin alter ego. Glumim femme fatale iz noir filmova, egocentričnu divu, misterioznu i  taštu ženu. Dobar početak – rekla je glumica uz osmijeh. Kaže kako će se Leona Paraminskipredstava prikazivati samo 16 puta od polovice travnja u Jurkowitz teatru u sklopu Theatre Group SBCC i već je nekoliko predstava rasprodano. Leona trenutno sa suprugom živi u Santa Barbari. Kaže kako su ljudi tamo ‘na prvu’ vrlo otvoreni i simpatični te uvijek žele pomoći. U nedavnom razgovoru za portal Scena.hr Leona je ispričala kako izgleda njezin život u Santa Barbari i planove u karijeri.
– Veselim se novim izazovima i iskustvu, ali i svjesna sam da će mi biti neusporedivo teže nego u Hrvatskoj. Ovdje krećem ispočetka, iako ne i potpunog početka jer kad dođem do neke agencije ili casting directora sa svojim rezimeom, ipak me malo drugačije gledaju, ne kao početnika. Mislim da i u ovakvoj velikoj industriji ipak znaju procijeniti talent i profesionalizam – naglasila je lijepa glumica u intervjuu za portal Scena.hr.

Foto: Leona Paraminski priv. album