fbpx

Lu Jakelić kao Celine Dione u Tvoje lice zvuči poznato

Gledala sam je od malih nogu i mislila kad bih bar mogla tako pjevati, kaže Lu Jakelić

Osam nezaboravnih transformacija i brojna iznenađenja očekuju nas i ove nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato. U 14. emisiji na pozornicu blještavog showa dolazi zvijezda ’90-ih Tatjana Matejaš Tajči koju će utjeloviti natjecateljica Marina Orsag i otpjevati baladu koja slavi 30. rođendan pjesme Dvije zvjezdice. Britanku sjajnog vokala Adele, utjelovit će Fabijan Pavao Medvešek. Pred žirijem i publikom otpjevat će Adelin veliki hit Set Fire To The Rain te će replicirati nastup ove veličanstvene pjevačice iz Albert Royal Halla, koji će biti baziran na vokalu.

Lu Jakelić

U vokalu kanadskog slavuja Celine Dione gledat ćemo Lu Jakelić. Pod svjetlima pozornice otpjevat će pjesmu River Deep Mountain High.
– Celine Dion sam gledala od malih nogu i mislila kad bih bar mogla tako pjevati – rekla je Lu Jakelić te dodala kako je Celine čudo koja izgleda kao da sve odradi s lakoćom i bez treninga.
– Celine je šašava i to se vidi na njezinom licu. Mislim da mi to neće biti teško dobiti, jer tu smo slične – kazala je Lu Jakelić.

Lu Jakelić

Mario Valentić izvest će veliki hit te će se transformirati u Oskara i izvesti pjesmu Zmija i žaba. Ove nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato imat ćemo prilike gledati i ostale natjecatelje. Lana Klingor Mihić nakon Madonne, ovoga puta ulazi u ulogu domaćeg pjevača Sandija Cenova. Siniša Ružić utjelovit će Leroya Gomeza, frontmena grupe Santa Esmeralda, vidjet ćemo i zabavnu transformaciju natjecateljice Nede Parmać te Marka Braića u ulozi Duška Lokina.

Foto: Press