fbpx

Marko Livaja: Sretan sam što sam opet u reprezentaciji

Uvjeren sam da će ozračje biti odlično i da ćemo odigrati pravu utakmicu, rekao je Marko Livaja

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon dva gostovanja dočekuje u utorak od 20.45 sati reprezentaciju Slovenije na Poljudu. Bit će to treća utakmica u svega sedam dana u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Marko Livaja

Izbor igrača za konferenciju za medije dva dana uoči utakmice sa Slovenijom u Splitu bio je sasvim logičan. Ivica Ivušić prometnuo se u istinskog junaka važne pobjede nad Slovačkom.

Marko Livaja je protiv Rusije i Slovačke ulazio u igru s klupe i skupio prve minute po povratku među Vatrene.

Ivica Ivušić

Napadač Hajduka Marko Livaja preuzeo je ulogu svojevrsnog domaćina na Polju

– Sretan sam što sam opet u reprezentaciji, a ne opterećujem se minutažom, bit će onako kako izbornik odluči. Moja pozicija? Nisam igrao u vrhu napada šest, sedam godina, izbornik ima svoju viziju, on zna što igram u klubu, ali sigurno je da mogu bolje – rekao je Marko Livaja koji dobro zna što nudi Poljud.

– Uvjeren sam da će ozračje biti odlično i da ćemo odigrati pravu utakmicu. Pobjeda bi nas gurnula blizu željenog cilja. Kvalitetniji smo, očekujem da će se Slovenci zatvoriti i čekati svoju priliku. Budemo li pravi, pobijedit ćemo. Kek je dokazano dobar trener i sigurno dobro poznaje našu momčad, ali moramo biti koncentrirani na sebe i onda pobjeda ne bi trebala biti upitna – zaključio je Marko Livaja.

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovenije na stadionu Poljud (7. rujna u 20:45 sati) organizirana je putem interneta i na blagajnama Spaladium Arene i to po sljedećim cijenama:

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 6. rujna (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad sredina: 200 kn
Zapad: 150 kn
Istok sredina: 120 kn
Istok: 100 kn
Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad sredina: 250 kn
Zapad: 200 kn
Istok sredina: 150 kn
Istok: 120 kn
Sjever/Jug: 100 kn

Foto: Press Drago Sopta/HNS