fbpx

Antonija Pintarić: Scout i Dill su mi uljepšali život!

Kućni ljubimci…

Mlada glumica udomila je Scout, a Dilla je dovela kako bi joj pravio društvo

Antonija PintarićAntonija Pintarić svojim ljubimcima dala je imena po likovima iz filma ‘Ubiti pticu rugalicu‘, a koji je snimljen prema istoimenoj knjizi Harper Lee.
– Ženka se zove Scout, a mužjak je Dill. Kako mi je film posebno drag i dobar, odlučila sam im dati ta imena. Oboje imaju pet mjeseci – rekla je glumica za portal Scena.hr. Antonija je udomila papigu Scout, a onda je dovela Dilla kako bi joj pravio društvo.
– Prijateljica je papigicu dobila na dar, međutim tada je primijetila da je njezin maleni sin alergičan na papigice, pa je napisala status na Facebooku da treba udomiti malenu tigricu. Iako moj stil života nije uvijek povoljan za brigu o kućnom ljubimcu, no intuitivno sam osjetila da se trebam javiti. Malenog Dilla smo uzeli od uzgajivača kako bi malena imala društvo, pa su nakon nekog vremena zaista postali nerazdvojni – priča Antonija PintarićAntonija. Scout i Dillu su najdraži trenuci kad im Antonija pusti neki film ili kad se glumica upjevava.
– Tada me pokušavaju nadglasati. Jako su društvene i najveselije su kad ih ne okružuje tišina – kazala je. Tigrice svaki dan glumicu iznenade nekom anegdotom. Zove ih svojim prirodnim alarmima bez snoozea.
– Smještene su u mojoj sobi, odmah pored mog kreveta, tako da se u zoru budim uz cvrkut tigrica. Krenu cvrkutati pa se smire. Antonija PintarićZatim tek što zatvorim oči i ponovno utonem u san, one ponovno zapjevaju. U ranu zoru. Po prirodi se rano budim, pa mi je bilo lako naviknuti se na to – govori uz osmijeh Antonija. Glumica je prije dvije godine privremeno udomila psića kojeg je netko ostavio u kutiji te se brinula za njega. Nazvala ga je Ketu.
– Bila sam stalno uz njega i pazila da dobije svu njegu i pažnju koja mu je potrebna. Svi, koji su se angažirali oko njegovog udomljavanja, jako su pazili da Ketu dođe u brižne ruke. Nismo ga željeli dati bilo kome. Pronašli smo mu savršen dom i divne udomitelje i maleni Ketu sada sretno živi u Slavonskom Brodu – otkrila je Antonija.

Foto: Privatni album