fbpx

Mia i Ida izrešetali Tatjanu Jurić: Video ostvario 250 tisuća pregleda

U prvoj emisiji Fakap gošća je bila Tatjana Jurić

Da su udružene kreativne snage dviju prijateljica, Mie Kovačić i Ide Prester, pun pogodak, govore brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama te rezultati gledanosti prve epizode zabavnog serijala Fakap.

fakap

Prva emisija, u kojoj je gošća poznata radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić, na portalu showbuzz.hr, te na društvenim mrežama ostvarila je više od 250 tisuća video pregleda.

Fakap je rubrika koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, a u prvoj emisiji u kojoj gosti moraju biti spremni otkriti one najnespretnije, najneugodnije i najnesmotrenije životne trenutke, Ida i Mia dobro su izrešetale Tatjanu Jurić.

Tatjana je Miu i Idu ugostila u svom zagrebačkom stanu te Im otkrila koja je to grozna situacija koju je doživjela prije puno godina, a još uvijek ju dobro pamti, te kako izgleda jedan jedini ulet muškarca koji joj se usudio vani prići. Tatjana je bila spremna podijeliti i svoj najveći profesionalni fakap. Prisjetila se psovanja u eteru i dodala da ta snimka i danas postoji na YouTubeu.
– Zvučim kao neka stara isfrustrirana ženturača nezadovoljna sama sa sobom, a ja ostala sama u studiju i sama sebi sam bila baš ok – iskrena je Tatjana Jurić.

Jurić

Tatjana Jurić je hrabro prihvatila i izazov koji su joj voditeljice zadale, tijekom kojeg je morala trojici muškaraca poslati poruku da joj hitno treba fotografija njihovih golih trbušnjaka, a njihovi su odgovori i više nego urnebesni, što se može pogledati u prvom Fakapu na showbuzz.hr-u.

– Ida Prester i Mia Kovačić kao naši vodiči kroz svijet fakapa u druženju s poznatim osobama iz javnog života pokušat će kroz njihove ispovijedi o naj fakapima života pronaći i fakap godine. O fakapu godine odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV – poručuju s Nova TV.

Izvor podataka:
Creator Studio, Instagram Insights, Google Analytics i YouTube analytics

Foto: Press