fbpx

Miroslav Piplica: Sretan sam i ponosan na Miss Supranational Hrvatske

Vodice…

Tihana Babij početkom veljače izabrana je za Miss Supranational iseljeništva u Beču, a 6. lipnja pobijedila je na finalnom izboru Miss Supranational Hrvatske 2018. Lijepa Tihana će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote

Miroslav Piplica, Tihana Babij, Damir Škaro– Ponosan sam i sretan što je za Miss Supranational Hrvatske 2018. godine izabrana upravo Tihana Babij, djevojka koja je pobijedila i na zboru Miss Supranational iseljeništva – rekao je Miroslav Piplica, predsjednik Austrijsko-hrvatske zajednice za kulturu i sport u Beču te bivši europski i svjetski  prvak u kick-boxingu, koji je veljači organizirao Miss Supranational iseljeništva u Beču u sklopu 27. Hrvatskog bala. Tihana Babij (18) pobijedila je na ovogodišnjem finalnom izboru Miss Supranational Hrvatske. Izbor se održao u Vodicama, a vlasnice licence izbora su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić. Lijepa Tihana će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote u Poljskoj.
– To je sjajna promocija Hrvatske i dijaspore u svijetu – naglasio je Piplica za portal Scena.hr.

Tihana Babij

Predsjednik  Austrijsko-hrvatske zajednice za kulturu i šport u Beču kaže da već godinama na sve načine iseljenici pomažu Hrvatskoj – organiziraju brojne humanitarne akcije te kroz kulturu, sport, a sad i modu. Finalni izbor Miss Supranational Hrvatske održao se pod pokroviteljstvom Grada Vodica i Turističke zajednice Vodica, a u suradnji s hotelom Imperial i Olympia Sky hotelom.

Tihana Babij

Prva pratilja Miss Supranational Hrvatske je Vanda Antunović, druga pratilja Antonia Tea Beroš. Barbara Kos je Miss elegancije, Miss osobnosti je Kristina Opačak, Gabrijela Ružić je Miss simpatičnosti. Miss catwalk je Jasna Jakovljević, a Pia Cesareac je Miss fotogeničnosti.

Foto: Press – Miss Supranationa / Tomislav Beroš