fbpx

Mladen Čutura: Željeli bismo da programi HRT-a budu gledaniji

Zagreb…

Zauzimat ćemo se za dobru energiju i suradnju sa svima, kaže Mladen Čutura

Mladen Čutura

HRTNadzorni odbor Hrvatske radiotelevizije (HRT) na izvanrednoj sjednici prihvatio je financijski i poslovni plan Hrvatske radiotelevizije za 2018. godinu. Predsjednik Nadzornoga odbora Hrvatske radiotelevizije mr. sc. Mladen Čutura uoči sjednice zatvorene za javnost istaknuo je kako je to HRT-ovo tijelo prošloga tjedna uspješno konstituirano te kako će se s preostalim članovima Nadzornoga odbora Hrvatske radiotelevizije, dr. sc. Majom Martinović, Moranom Paliković Gruden i Darijom Špelićem, u radu zauzimati za to da javni medijski servis funkcionira kao zdrava, moderna i uspješna medijska organizacija.
Mladen Čutura, HRT– Zauzimat ćemo se za dobru energiju i suradnju sa svima. Ono što svakako želimo jest da Hrvatska radiotelevizija funkcionira kao zdrava organizacija i u skladu sa zakonskim propisima. Zakonske propise poštivat ćemo i na njihovu ćemo poštivanju inzistirati, kao i na zaštiti svih zaposlenih na Hrvatskoj radioteleviziji – istaknuo je mr. sc. Mladen Čutura te dodao:
– Željeli bismo, naravno, i da programi Hrvatske radiotelevizije budu gledaniji te svakako treba vidjeti kako raditi na podizanju gledanosti. To nije u našoj mjerodavnosti, no u komunikaciji s ostalim kolegicama i kolegama na Hrvatskoj radioteleviziji želimo i to potaknuti. Svim građanima Republike Hrvatske ujedno želimo poručiti i da očekujemo da nas prihvate po odluci Hrvatskoga sabora i da u nas vjeruju.
Podrobniji podatci o radu Nadzornoga odbora Hrvatske radiotelevizije moći će se pronaći na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije hrt.hr i na podstranicama hrt.hr/organizacija/nadzorni-odbor/.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT