fbpx

O školstvu: Ima li što novo?

Hrvatska…

HRT u petak 15. lipnja na Prvom programu prikazuje emisiju o školstvu: Ima li što novo?

Ima li što novoNakon školskih praznika u sedamdeset dvjema školama počinje eksperimentalna provedba reforme školstva. Kakav je tijek priprema, hoće li sve biti spremno na vrijeme, od udžbenika do pripreme učitelja? Koja je garancija za uspjeh provedbe ovako velikog projekta? Što o svemu kažu učitelji i učenici? Što se novo sprema oko državne mature, prava učenika, napredovanja učitelja, kasnimo li s cjelovitom reformom obrazovanja – neke su od tema o kojima će biti riječi u emisiji Ima li što novo?.
O njima će s urednicom i voditeljicom Sunčicom Findak u emisiji razgovarati Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja, Radovan Fuchs, posebni savjetnik predsjednika Vlade, Ivana Katavić, ravnateljica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje, Nika Ćavar, učenica 16. zagrebačke gimnazije, Petra Lončarić Časar, učiteljica VI. OŠ Varaždin, Marija Boban s Pravnog fakulteta u Splitu i Margit Vrbičić, ravnateljica OŠ Materize iz Šibenika.
Emisiju o školstvu Ima li što novo? možete pogledati 15. lipnja na Prvom programu (HRT – HTV1) Hrvatske radiotelevizije u 20.05 sati.

Foto: Press