Posebno izdanje Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića

20. sezona…

Nedjeljom u dva urednika i voditelja Aleksandra Stankovića ove će nedjelje povodom 20. sezone emitiranja biti u posebnom izdanju

Nedjeljom u dvaEmisija Hrvatske radiotelevizije (HRT) Nedjeljom u dva urednika i voditelja Aleksandra Stankovića ove će nedjelje povodom 20. sezone emitiranja biti u posebnom izdanju tijekom kojeg će se prisjetiti gostiju koji su ju obilježili te otkriti tko se ljutio nakon emisije i više se nije javio.
Među ostalim, gledatelji će vidjeti tko je čovjek koji se prije mjesec dana javio iz Bosne i Hercegovine uz tvrdnju da mu je Nedjeljom u 2 spasila život, kao i kako je izgledao incident u Mokroj Gori kod Emira Kusturice.
Tu su i odgovori na pitanja zašto je Dino Rađa plakao u emisiji, te je li u Hrvatskoj počela demokracija nakon što je Mišo Kovač bio gost. Također, dvanaest godina nakon emitiranja autor emisije otkrit će i je li prekinuta emisija s grupom Let 3 bila inscenirana, ili se sve dogodilo spontano.
Nedjeljom u dva jedini je nacionalni talk show s tolikim neprekinutim stažom, a u 70 posto emisija bili su novi gosti. Ujedno je riječ i o jednoj od najgledanijih emisija javnog medijskog servisa.

Foto: Press