fbpx

Nova domaća serija uskoro na TV – Bogu iza nogu

Bogu iza nogu uskoro na Novoj TV

– Jako sam uzbuđen što uskoro naša serija kreće s emitiranjem. Jedva čekam da publika upozna te da se saživi sa serijom, s likovima. Gledatelji definitivno mogu očekivati jednu otkačenu i pomaknutu seriju koja će im donijeti radost, veselje i smijeh u kuću – poručio je glumac Filip Juričić.

Bogu iza nogu

Nova TV za svoje gledatelje pripremila je još jednu seriju domaće produkcije, koja će bez sumnje, ove jeseni prikovati publiku za male ekrane. Riječ je o sitcomu, pod redateljskom palicom Dražena Žarkovića, naziva Bogu iza nogu koji gledatelje vodi u pitoreskno mjestašce okruženo prekrasnim brežuljcima, a tezu da je smijeh najbolji lijek potvrdit će živopisni likovi koje utjelovljuje izvrstan glumački cast poput Mirne Medaković, Filipa Juričića, Sare Moser, Ljubomira Kerekeša, Željka Duvnjaka, Asima Ugljena, Slavka Sobina, Nermina Omića, Elvire Aljukić, Maria Valentića, Dina Rogića..

Bogu iza nogu je humoristična serija strukture klasičnog sitcoma u kojoj humor dominantno proizlazi iz uobičajenih situacija, iznenadnih preokreta te naravi i karaktera protagonista. U seriji susrećemo ambicioznog gradonačelnika koji provodi slobodno vrijeme pecajući, svećenika koji se bori s iskušenjima koje mu donosi život, policajca koji se bavi slučajevima visokog kriminala – poput izgubljenog bicikla.

Gledatelji će također vidjeti kakav je osjećaj biti najveći mačo u selu i smijati se borbi između dviju snažnih žena za pažnju seoskih muškaraca.

– Gledatelji Nove TV već su naviknuti na kvalitetan program, prije svega programe domaće produkcije, koji svakim novim projektom pomiču granice na televizijskom tržištu. Nova serija ‘Bogu iza nogu’ je komedija u kojoj se humor rađa iz raznih situacija u kojima se likovi nalaze. Sjajni glumci, odličan scenarij s pregršt dosjetki i preokreta u radnji ono je što čini dobru i kvalitetnu komediju te su garancija za vrhunsku zabavu – izjavila je Sanja Tucman, direktorica produkcije Nove TV.

Što se sve krije u ovom pitoresknom mjestašcu te tko će biti glavni krivac za smijeh, gledatelji će moći uskoro saznati u seriji Bogu iza nogu!

Foto: Press