fbpx

Filip Juričić i Jelena Hadži-Manev: Volimo kad ljubavna priča ima sretan kraj

Ljeto u Ludensu…

ZA SCENA.HR: Ekskluzivni razgovor o predstavi ‘Nemreš pobjeć od nedjelje’, ljubavi, publici, kazalištu i Koprivnici

Filip Juričić, Jelena Hadži-Manev, Sven Šestak

Filip Juričić, Jelena Hadži-ManevFilip Juričić i Jelena Hadži-Manev na scenu Ludens teatra u Koprivnici donijeli su odnos jednog ljubavnog para. Ljubavnu idilu para komplicira život, a njihov odnos postaje nepodnošljiv. Unatoč brojnim problemima, ova ljubavna priča završava sretno, u zagrljaju ljubavi. Sjajan tekst Tene Štivičić ‘Nemreš pobjeć od nedjelje’ u izvedbi Filipa i Jelene oduševio je publiku u Koprivnici. Publika se smijala i plakala, ali to su bile suze radosnice zbog ljubavi koja je opstala.
Filip Juričić i Jelena Hadži-Manev– Ljubavni odnos je kao i život – pun svega, a takva je i ta predstava. Sretan sam da je Tena to spakirala u sretan kraj. Volim sretne završetke. Kazalište je zrcalo života i onda neka bude i obrnuto, pa kad ljudi vide taj sretan završetak, možda se odluče obnoviti ljubav. Volim misliti da predstavom možeš nešto takvo poslati. Naravno da je bitna i ta emotivna katarza kako bi čovjek dublje razmislio i shvatio da je možda izgubio nešto vrijedno… – rekao je Filip za portal Scena.hr. Jelena dodaje:
– Ja sam isto za sretan kraj u predstavi. Tako pružamo publici vjeru da mogu biti bolji jedni prema drugima. Filip i Jelena hvale Ludens teatar i kazališnu publiku u Koprivnici.
Filip Juričić, Jelena Hadži-Manev– Koprivnica ima kulturu predstava. U Koprivnici je odgojena publika koja zna pratiti kazalište. Inače je vrlo zanimljivo igrati u malim mjestima. Teže je igrati, često su i loši uvjeti, nemaš se gdje sakriti, ali kad publiku svojom igrom zainteresiraš za priču, to je poseban osjećaj – zaključio je Filip Juričić. Jelena vjeruje da publiku može vratiti u kazalište ljudskim pričama i ljudskim kontaktom.
– I to je zadaća ovakvih manjih neovisnih produkcija – naglasila je Jelena. Filip i Jelena zahvalili su publici u Koprivnici.
– Zahvalni smo publici koja je došla na našu predstavu, da su sudjelovali i smijehom i tišinom u predstavi. Buduću publiku pozivamo da dođu, da predstava živi i dalje, a mi ćemo dati sve od sebe – kazao je Filip.
– Nadam se da ću još puno puta dolaziti u Koprivnicu jer je to grad koji njeguje kulturu. Mogu reći i to da smo u Tučepima 3. kolovoza – otkrila je lijepa Jelena.

Foto: Scena.hr