fbpx

Sonja Obradović predstavlja Hrvatsku na Miss Exclusive

Ponosna je…

Nakon svjetskog izbora ljepote, Sonja će se pripremati za ulogu koju je dobila u turskom filmu

Sonja Obradović– Nakon nekoliko audicija, došla sam do završnog castinga. Presudan je bio scenarij koji sam odradila dominantno. Uloga na audiciji mi nije bila strana jer i u životu volim dominirati.İmala sam jaku energiju – rekla je lijepa manekenka za portal Scena.hr. Sonja Obradović dobila je ulogu u turskom filmu. Kaže da je ponosna jer je Aksoy Film Production najprestižnija filmska produkcija u Turskoj.
– U filmu glumim djevojku koja doživljava Sonja Obradovićkarakternu i emocionalnu preobrazbu. Redatelj i producent filma su Servet Aksoy i njegov brat Faruk Aksoy. Čast mi je biti reklamno lice Aksoy Film Production. Potpisala sam ugovor i snimanje počinjemo u veljači. Uzbuđena sam – naglasila je Sonja. Dodaje da prije filma ima još jedno zadovoljstvo.
Sonja Obradović– Predstavnica sam Hrvatske na svjetskom izboru ljepote Miss Exclusive of the World 2015. godine. Natjecat ću se s ljepoticama iz 50 država za titulu najljepše. İzbor će se održati u İzmiru u Turskoj. Kamp period počinje 27. srpnja 2015., a finalna večer 15. kolovoza 2015. godine – otkrila je ljepotica. Sonja se veseli izboru.
– Nestrpljiva sam oko koreografije i svih nastupa, ali vjerujem da će sve dobro završiti jer je koreograf Marijanas Staniuelenas koji je dio tima  pjevačice Madonne – objasnila je Sonja.

Foto: Sonja Obradović priv. album, Screenshot