fbpx

Supertalent show ponovo otvara svoja vrata

Kreće snimanje audicija osme sezone showa Supertalent

Osma sezona Supertalent showa u svijetu, ponovno otvara svoja vrata, i donosi najspektakularnije, najneobičnije, najemotivnije i najatraktivnije trenutke u domove gledatelja Nove TV.

Supertalent

Već ove nedjelje pred četveročlani žiri showa Supertalent kojeg čine Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman te Janko Popović Volarić, stat će prvi kandidati u namjeri da pokažu svoj talent i osvoje naklonost kako žirija, tako i publike pred malim ekranima.

Supertalent

Nova sezona predstavit će pregršt zanimljivih kandidata, a sa svojim talentom mjesto pod svjetlima ovog spektakla potražit će brojni pjevači, plesači, zabavljači, ali i oni natjecatelji s neobičnim talentima.

Pred žirijem, dakako, nije niti malo lagan zadatak. U audicijama koje slijede morat će izabrati one najbolje kandidate koji će se boriti za pobjedu u osmoj sezoni showa. Dok će im oni suditi, voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan imat će zadatak ohrabriti kandidate pred nastup kako bi zasjali u svom punom sjaju na najpoznatijoj pozornici svijeta.

Nakon godine pauze, nova sezona Supertalent obećava pregršt smijeha, zabave, ali i mnoštvo emotivnih trenutaka, a da Supertalent ne prestaje oduševljavati televizijsku publiku svjedoče i podaci gledanosti. Posljednju emitiranu sezonu, 2019., u prosjeku je gledalo oko 834 tisuće gledatelja te se uzdignula na vrh ljestvice kao najgledanija sezona do sada, a povijesne rezultate sedma sezona ostvarila je i na društvenim mrežama Nove TV.

Izvor: AGB Nielsen; TG: 4+; Period: 29.9.-23.12.2019.

Foto: Press