fbpx

Premijer Zoran Milanović gost Ivice i Janice Kostelić!

Blessfood…

Večera s porukom u Zagrebu

Zoran Milanović– Ova ideja je sjajna i sretni smo što je i mi možemo podržati. Osim što imamo priliku donirati novac onima kojima je uistinu potreban, ovakva druženja u opuštenoj atmosferi donose inspirativne razgovore i nova prijateljstva – rekao je domaćin Ivica Kostelić.
Janica i Ivica Kostelić, sestra i brat s deset olimpijskih medalja po kojima su jedinstveni u svijetu sporta, ove su se subote našli u ulozi domaćina projekta Blessfood – Večera s porukom. Večeru s porukom dolaskom je podržao premijer Zoran Milanović te brojni prijatelji naših skijaških legendi među kojima i TV voditeljica Lana Banely, voditelj odjela sporta Bruno Kovačević, predstavnici Hrvatskog skijaškog saveza Vedran Pavlek i Nenad Eror i brojni drugi.
Janice Kostelić, Ivica KostelićSredstva prikupljena na ovoj Večeri s porukom Janica i Ivica će donirati Klinici za dječje bolesti Zagreb ‘Klaićeva’ i to za uređenje njihove kirurške sale za hitne operacije. Prije samog početka večere, domaćini su se obratili prisutnima te posebno istaknuli humanitarni karakter projekta, naglasivši da Blessfood – Večera s porukom ne pridonosi samo onima kojima se daruje novac, već i onima koji ga daruju.
– Velika mi je čast biti dio ovog cijelog projekta. Ponosna sam što sam se priključila i mislim da ne postoji bolji način za spojiti ugodno s korisnim. Djeca su ta koja su nezaštićena te smatram da im treba svaka pažnja i moguća pomoć – izjavila je domaćica Janica Kostelić.
Ivica je sve okupljene šarmirao sofisticiranim izgledom u odijelu s kravatom dok je Janica blistala u predivnom ženstvenom izdanju te je istaknula kako su upravo djeca osobe kojima najviše treba pomoć i napomenula koliko je počašćena što joj se pružila prilika da bude jedan od domaćina ovog događanja.

Foto: Press