fbpx

Nevena Rendeli: Ponosna sam na naš tim

B2B RUN…

Nevena Rendeli– Jako sam ponosna što smo u kratkome vremenu uspjeli organizirati naš tim i ostvariti dobar rezultat. Nadam se da će nas biti još više iduće godine i da ćemo ostvariti još bolje rezultate – istaknula je kapetanica tima Nevena Rendeli.
B2B RUN prva je poslovna utrka u Hrvatskoj na kojoj je jučer na Zagrebačkome velesajmu sudjelovala i ekipa Hrvatske radiotelevizije. Riječ je o utrci namijenjenoj zaposlenicima javnih i privatnih tvrtki, a ove je godine okupila više od tri tisuće sudionika iz čak 200 tvrtki.
Nevena RendeliKapetanica HRT-ove ekipe Nevena Rendeli s kolegama Ognjenom Golubićem i Hrvojem Hrengekom timski je ostvarila odlične rezultate, plasiravši se na 37. mjesto. Od 3100 natjecatelja, pojedinačno je Nevena Rendeli osvojila 102. mjesto, Ognjen Golubić 349., a Hrvoje Hrengek 426.
B2B RUN utrka je osmišljena za motivitanje zaposlenika da se aktiviraju i druže te da grade timski duh. Cilj je utrke udaljen pet kilometara od starta, a Zagrebački velesajam jučer se tako na nekoliko sati pretvorio u pravu trkaću pozornicu te su nevjerojatna energija i dobra atmosfera vladale na svakomu koraku.

Foto: Press