fbpx

Nina Badrić održala nezaboravan koncert u Samoboru

Fašnik…

Ni loše vrijeme nije pokvarilo odličnu atmosferu, a veliki broj posjetitelja na Trgu Fašničkih velikana puna dva sata pjevao je najveće hitove glazbene dive

Nina Badrić

Nina BadrićNina Badrić ponovo je dokazala da je jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, održavši nezaboravan koncert u sklopu 191. Samoborskog fašnika. Kiša je neumoljivo padala, ali to nije smetalo posjetiteljima da lijepo popune Trg fašničkih velikana i uživaju u odličnim pjesama i glazbenim hitovima Nine Badrić. Potvrda je to da Fašnička republika odolijeva svim nedaćama, a da su vrhunski glazbeni nastupi uz maskirane povorke postale zaštitno lice ovogodišnjeg Nina BadrićSamoborskog fašnika. Puna dva sata Nina Badrić je održavala vrhunsku atmosferu i zagrijala prohladnu večer, ali i poslala najbolju najavu bogatog programa koji se očekuje za drugi vikend 191. Samoborskog fašnika.
Program u petak započeo je u 18.00 sati nastupom benda Bolji život, koji je zabavnim pjesmama zagrijao publiku na glavnom fašničkom trgu, a nakon njih na pozornicu su se popeli veterani Košarkaškog kluba Barcelona, pokazavši svoje košarkaško umijeće te maskirane grupe samoborskih ustanova i gostujuće grupe iz Dobove iz Slovenije predstavivši svoj program i atraktivne maske.
Danas će, 191. Samoborski fašnik, ponovno ispuniti cijeli dan i svojim programom razveseliti sve koji odluče posjetiti Samobor i ovu nezaobilaznu manifestaciju. Već u 10:20 sati na Trgu Fašničkih velikana predstavit će se dječje gostujuće grupe i to redom: Dječji zbor Čarobni zvuci, Dječji vrtić Mali talenti, Dječji zbor Kikići i genijalci, Dječji zbor Medenjaci, Unity S, Dječji zbor Slavuji, Dječji zbor Zagrepčanke i dečki te Plesni klub Point. U 11 sati započet će nadaleko popularni SRAKOTRK u suradnji s Orijentacijskim klubom Japetić. Na glavnoj pozornici izmjenjivat će se nastupi benda Kreativni nered i stand up komičara iz Studia smijeha, a očekuje se i nastup Erasmus grupe sa sudionicima iz sedam europskih zemalja u 18 sati. Večer i 20 sati ponovo su predviđeni za vrhunski koncert, pa će tako svoj nastup na 191. Samoborskom fašniku imati i Opća opasnost powered by Ožujsko pivo što će biti vrhunac subotnjeg programa i najbolja pozivnica da cijelu subotu provedete na samoborskim ulicama uživajući u čarima Fašničke republike.
FašnikNedjelja ponovo donosi bogat program namijenjen najmlađima, pa će tako u 10:40 na glavnoj pozornici svoj nastup imati Dječji zbor Smješak, nakon čega će uslijediti povorka osnovnih škola u kojima sudjeluju osnove škole: Bogumil Toni, Milan Lang, Mihael Šilobod, Rude i Samobor. Poslijepodnevni sati rezervirani su za izbor maskiranih obitelji te za Cirkusku udrugu Razbibriga koja će nastupiti u 13:15 sati. U 14 sati samoborskoj publici predstavit će se tamburaški sastav Od sumraka do zore, dok će u 15 sati krenuti povorka mjesnih odbora i alegorijskih kola u kojoj će biti: Mjesni odbor Hrastina, Mjesni odbor Celine, Mjesni odbor Rude i Mjesni odbor Podvrh. Nakon povorki uslijedit će kombinacija glazbeno zabavnog programa u kojem će se izmjenjivati stand up komičari Studija smijeha te tamburaški sastav Od sumraka do zore.
Uz bogati program na glavnom Fašničkom trgu, vikend pred nama donosi i puno događanja na Trgu Srakinih mališana, pa sve posjetitelje očekuju JumpingClay radionice, Dječje predstave i radionice u organizaciji Laboratorija zabave, predstave Udruge Antuntun, subotnji nastup benda Tricikl, ali i dječji film Anka (Brazilijanka) u kino dvorani. U nedjelju će u kino dvorani biti Filmska matineja,a najmlađe će svojim glazbenim nastupom zabavljati Mate Grgat i Klapa Cromatica. Bogat program i odlična zabava dočekat će sve posjetitelje koji odluče subotu i nedjelju provesti na 191. Samoborskom fašniku.

Foto: Press