fbpx

Opća opasnost: Raduj se cijeli svijete

Blagdanska…

Opća OpasnostUz pojavu prvih božićnih ukrasa i lampica koje nagovještaju dolazak Božića, stižu nam i prvi božićni hitovi. Ove godine prvi božićni singl nam dolazi, pomalo neočekivano, od popularnih županjskih rockera – Opće opasnosti!
Pjesma ‘Raduj se cijeli svijete‘ prva je božićna pjesma grupe Opća opasnost nakon više od dva desetljeća na sceni. Iako je pjesma već dobro poznata ljubiteljima tamburaške glazbe iz izvedbe Najboljih hrvatskih tamburaša, Opća Opasnost odlučila ju je obući u novo, njima svojstveno žestoko ruho i tako ju približiti široj publici.

Opća Opasnost
Za prekrasne stihove i glazbu zaslužan je Mario Vestić, autor čije su pjesme obilježile karijeru Opće Opasnosti, pa ne čudi da su se za prvi božićni singl Županjci odlučili upravo za njegovu pjesmu. Odličan aranžman potpisuje bend pod producentskom palicom Branimira Jovanovca i Gorana Martinca koji su se pobrinuli da zvuk ne zaostaje za svjetskim trendovima. Snažna poruka pjesme ‘Raduj se cijeli svijete‘ sasvim sigurno će mnogim slušateljima uljepšati nadolazeće blagdane. Za singl je snimljen i spot u režiji Marka Zeljkovića Zelje s članovima benda u glavnim ulogama, a posebno mjesto u spotu i pjesmi ima i crkveni dječji zbor Isusovi biseri iz Županje.

Foto: Promo