fbpx

Pala je i zadnja klapa domaće hit serije Na granici

Zagreb…

Snimljena i posljednja scena, finale prve sezone Na granici je 10. lipnja, a novi nastavci već od jeseni

Na graniciPala je i zadnja klapa serije Na granici, glumci odlaze na zasluženi odmor, a gledatelji posljednju epizodu prve sezone imaju priliku pogledati u ponedjeljak 10. lipnja. Dobra vijest stiže i za sve obožavatelje – produkcija Nove TV snimila je i drugu sezonu, a nove nastavke gledat ćemo od jeseni.
Na setu serije bio je emotivan dan za cijelu produkciju, snimljena je i posljednja scena najgledanije serije uz koju je svakodnevno više od 650 tisuća gledatelja te serija ostvaruje 42,2 posto udjela u gledanosti*. Serija je okupila vrhunske glumce, a većina njih došla je dati podršku u studio glumcima koji su snimili i svoju posljednju scenu. Nadia Cvitanović, Filip Juričić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Nina Erak, Siniša Ružić, Na graniciDino Rogić, Fabijan Pavao Medvešek, Mirko Ilibašić i Sara Moser kao i autori koncepta Vlado Bulić i Mirna Miličić te ostali članovi produkcije, dočekali su posljednju scenu koju pred okupljenima odigrali izvrsni Žarko Radić, Milan Štrljić, Nermin Omić, Marko Braić i Petra Kraljev. I na samoj lokaciji pala je zadnja klapa, te su se okupili svi i u okolici Zagreba gdje je izgrađen granični prijelaz, jedan od ključnih mjesta radnje hit serije.
– Umorni smo i veselimo se odmoru, no istovremeno smo i tužni što završavamo”, izjavila je glavna glumica Nadia Cvitanović. ”Osjeća se malo radosti, i malo neke sjete i tuge jer završavamo jedan dobar i zanimljiv posao – složio se s glumicom i Žarko Radić.
Lokvičane gledatelji imaju pratiti još nešto malo više od tjedan dana, ne propustite finale serije 10. lipnja na Novoj TV!

*Izvor podataka: AGB Nielsen, Razdoblje: 09.09.2018. – 27.05.2019.

Foto: Press