fbpx

Poziv – Prijava na linku: Make Up natjecanje Euphoria

Zagreb…

Natjecanje Euphoria u organizaciji Učilišta Profokus

EuphoriaUčilište Profokus poziva sve mlade talentirane neprofesionalce – učenike srednjih škola i make-up početnike – da svoje vještine predstave javnosti na make-up natjecanju na temu Euphoria koje će se u organizaciji Učilišta održati u petak, 6. ožujka 2020. godine na pozornici Zagrebačkog Velesajma, u sklopu Beauty & Hair Expo Zagreb 2020.
Tema ovogodišnjeg natjecanja temelji se na TV seriji Euphoria koja je svojim necenzuriranim pristupom modernim temama postigla planetarnu popularnost. Ovu seriju posebno je obilježio kreativni, nekonvencionalni make-up koji je i poslužio kao inspiracija za odabir jedinstvene teme kroz koju će natjecatelji moći u potpunosti izraziti svoj talent. Tema stavlja naglasak na upotrebu kontrastnih, atipičnih kombinacija boja, šljokica i kristala te osmišljavanje neuobičajenih oblika i formi.
Stručni žiri make-up će ocjenjivati na temelju tehničke vještine, kreativnosti i ukupnog izgleda, a uporaba sjenila, tuša za oči i ruža za usne je obavezna. Potrebno je i prekriti nepravilnosti kože lica, kako bi ten bio besprijekoran, a korištenje umjetnih trepavica i skulpturiranje lica je poželjno. Natjecateljima se preporučuje da prilikom predstavljanja svoje interpretacije teme koriste jarke, neonske boje na očima, usnama i ostatku lica te maštovito upotrijebe aplikacije (šljokice, kristale i sl.), pod uvjetom da se ne izgubi poveznica sa zadanom temom.
Prijave za sudjelovanje potrebno je izvršiti najkasnije do 24. veljače 2020. godine, a više detalja vezano za prijavu i pojedinosti natjecanja možete pronaći na poveznici.
Organizacijom ovog make-up natjecanja Učilište Profokus želi pružiti priliku mladim pojedincima da svoje znanje i vještine predstave široj publici, afirmiraju svoj talent i upoznaju se s raznim mogućnostima usavršavanja i zapošljavanja. Za svakog natjecatelja osiguran je prigodni poklon, a najbolja tri natjecatelja očekuje bogati sponzorski paket koji će im nesumnjivo omogućiti daljnje napredovanje na ovom području.

Foto: Press – Profokus