fbpx

Nova TV: Veliki uspjeh serije Na granici u Slovačkoj

Na granici

Humoristična serija Nove TV Na granici koja je bila veliki hit u Hrvatskoj, ostvarila je veliki uspjeh i na slovačkoj televiziji TV JOJ. Naime, slovačka produkcija je prema hrvatskom konceptu i scenariju snimila ovu zabavnu seriju, ondje nazvanu Hranica.

Na granici

Serija je u prvom tjednu emitiranja srušila prvog konkurenta koji je također u tom terminu prikazivao novu seriju.

Premijerno je serija krenula 10. siječnja ove godine te je s dosegom od 970 000 gledatelja bila najgledaniji sadržaj u udarnom terminu. Serija je ostvarila 26.5 udjela u gledanosti, a i na komercijalnoj ciljnoj skupini također zabilježila rekordnu gledanost s 25.5 posto udjela u gledanosti.

Još bolji rezultat ostvarila je serija s četvrtom epizodom koja je ostvarila 27.9 posto udjela u gledanosti.

Podsjetimo serija Na granici prvi je izbor gledatelja bila i u Hrvatskoj, gdje je ostvarila najbolji start domaće serije u povijesti Nove TV, te je popularnost zadržala tijekom obje sezone emitiranja, 2018. i 2019. godine kada je bila najgledanija serija u zemlji.

To je bila i najguglanija serija te godine, a visoke brojke posjećenosti postizala je i na društvenim mrežama, stoga ne čudi da i na drugim tržištima serija ”Na granici” također bilježi rekordan uspjeh.

Osim što su Lokvičani osvojili Hrvatsku, a očigledno je da su krenuli i u osvajanje Slovačke, serija je zabilježila veliki uspjeh i u Mađarskoj, još jednoj zemlji koja je prepoznala ovaj kvalitetan projekt Nove TV te prema tom konceptu snimili svoj proizvod.

Ondje su seriju nazvali Keresztanyu, počeli su s emitiranjem u siječnju prošle godine, te je i u ovoj zemlji bila među najgledanijim televizijskim sadržajima.

Foto: Press, Nova TV – Na granici