fbpx

Roko Prkačin je novi kapetan KK Cibona!

Zagreb…

Ovo je za mene velika čast, rekao je Roko Prkačin

Roko Prkačin– Mislim da je otac sad najponosniji u ovoj situaciji. On mi je dao puno savjeta. Mislim da sam puno mogao naučiti i od Marina jer sam s njim proveo puno vremena. Imali smo blizak odnos, čak smo bili i cimeri. Probat ću od obojice uzeti po nešto i biti bolji od obojice. Ovo je za mene velika čast – rekao je Roko Prkačin.
U prostorijama kluba održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen novi kapetan Cibone Roko Prkačin i najavljen derbi sa Zadrom. Na konferenciji su prisustvovali sportski direktor Marin Rozić, trener Ivan Velić i po prvi put u ulozi kapetana, Roko Prkačin.
Roko PrkačinRoko Prkačin je sa svojih 17 godina i 10 mjeseci najmlađi Cibonin kapetan u povijesti. Prvi put se događa u Ciboni, a raritet je i u svijetu sporta, da su u istom klubu kapetanom bili otac (Nikša) i sin.
– Nakon što sam desetak godina obnašao časnu dužnost kapetana Cibone, na što ću biti ponosan do kraja života, došlo je vrijeme da vrpcu predam nekom drugom. Kad smo razgovarali tko bi to trebao biti, odgovor je bio jednoglasan. Predajem je jednom sjajnom mladom čovjeku koji je dobro odgojen, o njegovom talentu su ispričane priče. Njegov otac je isto bio kapetan Cibone i sigurno da će on svojim primjerom i talentom odlično voditi ovu talentiranu momčad Cibone. O Roku znate manje-više sve. To je dečko koji živi Zagreb, kojem je Cibona u krvi. Predajem mu ovu časnu ulogu i vjerujem da će se jako dobro snaći. Želim mu puno sreće, puno pobjeda i puno ovih slika s ‘kantama’ u rukama. Tako da evo, pred vama je novi kapetan Cibone Roko Prkačin – rekao je Marin Rozić.

Foto: Press – KK Cibona