fbpx

Ne propustite: Russell Peters DEPORTED u Zagrebu

Zagreb…

Russell Peters– Volim upoznavati svoju publiku. To je suradnja među nama. Stvarao sam novi show zadnjih nekoliko godina u klubovima diljem Amerike i jako sam njime zadovoljan – rekao je Russell Peters.
Kanadski komičarski fenomen Russell Peters nalazi se na svjetskoj turneji DEPORTED u sklopu koje će po prvi puta nastupiti pred zagrebačkom publikom.
– ‘Deported‘ show proslavljenog kanadskog stand up komičara Russella Petersa, daleko je od onog na što ste navikli. U subotu, 26. svibnja 2018. godine u zagrebačkoj dvorani Lisinski ne samo da ćete prvi puta uživo moći pogledati čovjeka koji je stand up komediji utro put na Netflix, već je Russell pripremio i par iznenađenja – poručuju organizatori.
Russell PetersKao član Russellove ekipe u Hrvatsku, po prvi puta, dolazi američki komičar Jake Johannsen. Zagrijevanje publike u Lisinskom ići će ‘njemu na dušu’. Jake je komičarsku karijeru započeo u Cobbs comedy klubu u San Franciscu, na open mike večeri. Čak 46 puta je gostovao na „The Late Show with David Latterman”, bio je domaćin serije Comedy Central-a, surađivao je s televizijama poput HBO-a i Netflixa, a za svoj rad je nekoliko puta nagrađen. Poznat je po istančanom, inteligentnom stilu i sposobnosti da najobičnijim elementima da novi smisao ili vas zainteresira za lude teorije. Čovjek protiv stroja, vanzemaljci i veze, samo su neke od Jakeovi tema:
– Govorim o stvarima s kojima se svako može poistovjetiti i imam svoje viđenje gdje leže problemi.
Druga osoba koja se izdvaja u Russellovoj ekipi je DJ Spinbad, čovjek koji je zadužen za glazbenu kulisu. DJ Spinbad je nastupao u više od 50 zemalja diljem svijeta. Glazbene ikone poput DJ-a Jazzy Jeffa i preminulog DJ AM zvali su ga svojim ‘najdražim DJ-em’ mahom zbog tehničkih majstorija, sposobnosti da napravi odličan tulum i glazbene svestranosti. Ovaj rođeni Newyorčan službeni je DJ Russella Petersa pa se pojavio na nekoliko njegovih DVD-a, a producirao je i originalni glazbeni soundtrack za Netflixov dokumentarac ‘Russell Peters vs. The World’, kao i za specijal ‘Almost Famous’.
Russell PetersDa podsjetimo, Russell Peters je 47-godišnji kanadski komičar s adresom u Hollywoodu. Čuvenost zahvaljuje opisima svoje anglo-indijske obitelji od kojih se mnogi dijelovi baziraju na etničkim, rasnim, klasnim i kulturološkim stereotipima. Prvi je stand up komičar koji je dobio svoj show na Netflixu, a veliki plus u njegovoj karijeri bili su skečevi s nastupa koji su se poput požara širili internetom.
Dosadašnje turneje bile su: „The Green Card Tour“, „Russell Peters: Red, White And Brown“, „Notorious“, „Almost famous“… a nova „Deported“ turneja po prvi put Russella dovodi u Zagreb. Posebna je čast i to da je nova „Deported“ turneja pokrenuta u veljači ove godine i da Russell Peters u Lisinski stiže u subotu 26.05., na samom početku turneje koja će trajati dvije godine.
Posljednjih 300 ulaznica za ovaj show potražite u Aquarius Music shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), na blagajni dvorane, te on-line na www.ulaznice.hr ili www.entrio.hr.

Foto: Press