Na početku školske godine: Ima li što novo?

Posebna emisija…

Ima li što novo– Svi gledatelji koje zanima obrazovanje imat će priliku saznati sve novosti iz toga područja. U emisiji ćemo se baviti kurikulskom reformom, strukovnim obrazovanjem, e-obrazovanjem, udžbenicima te drugim temama i pitanjima koja postavljaju učenici, učitelji i roditelji – ističe urednica i voditeljica emisije Sunčica Findak.
Na početku još jedne školske godine, u ponedjeljak 4. rujna, Hrvatska radiotelevizija emitirat će posebnu emisiju posvećenu školstvu pod naslovom Ima li što novo.
Ima li što novoUz izravna uključenja iz HRT-ovih centara, gosti u zagrebačkome studiju bit će ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, predsjednica Stručnoga povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja Dijana Vican, pedagoginja Sanja Glibo, profesor hrvatskoga jezika Ivan Janjić te brucoš Hrvoje Kožić.
Emisija Ima li što novo na rasporedu je u ponedjeljak 4. rujna 2017. godine na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 20.55 sati, a moći će se pratiti i putem mobitela, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT