fbpx

Supertalent: Htio hipnotizirati žiri pa hipnotizirao samog sebe

Show…

Supertalent– Nakon prošlotjedne epizode showa Supertalent koja je oborila rekord gledanosti ove sezone, u nedjelju gledatelje očekuje pretposljednja audicijska emisija koja će uz nove talente donijeti i novu dozu zabave i smijeha – poručuju iz showa Supertalent.
U nedjelju će u audicijskoj emisiji nastupiti natjecatelj Ivan Corneretto, gledateljima poznatiji kao član ‘Bijelih udovica’, a umjesto hipnotiziranja Davora Bilmana, hipnotizirat će samoga sebe, pa će ga rekviziteri morati odnijeti s pozornice.
Dvadesetogodišnji Vjekoslav Škrnjug s umjetničkim imenom Vjeko Bratte pripremit će zabavljačku točku za žiri, a hoće li ih uspjeti impresionirati, ostaje nam za vidjeti.
– Po karakteru sam rođeni showman, volim zabavljati ljude ali iznutra sam veliki emotivac s velikom dušom – istaknuo je Vjeko.
Dozu adrenalina na pozornici Supertalenta priuštit će rolerski dvojac David Prajz i Tin Hadžiomerspahić koji kažu da su role unatoč brojnim ozljedama – njihov život.
Od pjevača i glazbenika nastupit će 17-godišnji Jan Samardžija za kojega će žiri primijetiti kako poprilično odudara od svojih vršnjaka, a predstavit će se s pjesmom Arsena Dedića ‘Odlazak’.
– Ne privlači me muzika koju slušaju moji vršnjaci. Nikad ne bih mogao svirati neke rock pjesme – otkrio je Jan.
Natjecateljica Renata Grünwald dolazi iz glazbene obitelji, a žiri će pokušati osvojiti pjesmom ‘Ima jedan svijet’ grupe Stijene. Kao direktni konkurenti, u show su se prijavili otac Husnija Malkoč i sin Mirza iz Bihaća. Dok će otac pokazati svoje umijeće sviranja žičanih instrumenata, pa će tako prilikom izvedbe tradicionalne grčke glazbe biti i razbijanja tanjura po pozornici Supertalenta, sin Mirza predstavit će svoj talent pjevanje i to otpjevavši jednu baladu.
Od plesača vidjet ćemo simpatične mladiće iz Novog Travnika, Criminalz Breakerz – europske i višestruke državne prvake koji će otplesati breakdance, plesnu skupinu Dance Queen iz Kraljevice koji će nastupiti s koreografijom koja broji 45 članova. Nakon što se prošle godine u finalu borio za pobjedu zajedno s plesnom partnericom Ninom, ove godine u pohod za naslov plesač Marin Čačija krenut će sam.
– Bitno mi je da me Nina podržava i da je sretna radi mene! – izjavio je Marin.
Pretposljednju audicijsku emisiju showa Supertalent ne propustite ove nedjelje od 20.00 sati na Novoj TV!

Foto: Press