fbpx

Talijanska kuhinja Catherine Fulvio

Od petka na HTV2 Talijanska kuhinja Catherine Fulvio

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 4. prosinca 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 12:20 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Talijanska kuhinja Catherine Fulvio.

kuhinja

Gastroautorica i učiteljica kuhanja, Catherine Fulvio, pojavljuje se u novoj živopisnoj kulinarskoj seriji koju je snimala između Sicilije i Irske. No to nije samo kulinarska serija, nego slavljenje južne Italije i pravo kulinarsko putovanje. Kad se Catherine Fulvio udala za Talijana, dobila je i divan drugi dom na Siciliji i veliku drugu obitelj punu ljubavi. Danas će nas upoznati s njima dok će se pripremati za veliku večeru na otvorenom u obiteljskoj vili, u prekrasnom morskom gradu Balestrateu.

kuhinja

Njezina dobra prijateljica i lokalna pekarica Solina Testa Grossa donijet će joj svježe pečeni kruh i sfincione, vrstu mekane pizze. Posjetit će i legendarnu slastičarku Mariju Grammatico, koja je naučila peći kolače od časnih sestara u sirotištu. Catherine će za svečanu večeru pripremiti poznato sicilijansko jelo pasta alla Norma.

Foto: Press