fbpx

Tvoje lice zvuči poznato – od 27. rujna na malim ekranima

Nova TV…

Tvoje lice zvuči poznato od ove nedjelje donosi novu dozu zabave uz fantastične transformacije i izvedbe osmero kandidata šeste sezone

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne transformacije, a ovotjedna emisija Tvoje lice zvuči poznato donosi pregršt zabave i smijeha. Smijehu i zabavi sigurno će doprinijeti i četveročlani žiri, Goran Navojec, Igor Mešin, Indira Levak i Nives Celzijus koji će argumentirano i pravično morati i ocijeniti sve nastupe.
Tvoje lice zvuči poznato
Lu Jakelić će se preobraziti u Ciaru, a na pitanje kako su protekle koreografske vježbe pjevačica otkriva: ”Izgubila sam dvije kile zasad, zahtjevna je koreografija.” Siniša Ružić u ovotjednoj emisiji – napokon u muškoj transformaciji! Na binu showa dolazi u trećoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” kao Ricky Martin. ”Probe su super, meni je dobro, muče se ovi koji rade sa mnom”, komentira Ružić.
Kao muškarac, točnije kao dvojica muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić, nastupit će Neda Parmać te izvesti ”Nije u šoldima sve”. Kako će se Neda, koja je trenutno najbolje plasirana u ukupnom poretku, snaći u dvostrukoj transformaciji tek ćemo vidjeti, a o svojoj novoj ulozi kaže: ”Pjesma mi je super, prilično sam opuštena, na meni je da uhvatim svaki trzaj, mora, šoldi, kamena…” Mario Valentić nakon štikla i ženskih uloga, za treću emisiju stavlja plavu periku i postaje Billy Idol. ”Štikla odnese dio koncentracije na samoj izvedbi, sad će sigurno biti lakše. Takva je i stvar da si mogu dati oduška”, iskreno govori Mario.
Prisjetimo se, Lana Klingor pobijedila je sa svojim zadnjim nastupom u showu, te s okusom pobjede nastupa u ovotjednoj emisiji i to kao Rihanna i pjesmom ”Diamonds”. Hoće li Lana skinuti sneni pogled, ali i vokal i pokrete rukama od ove popularne pjevačice tek ćemo vidjeti ove nedjelje.
Marina Orsag je ovaj put Ozuna, a izvest će njegov hit ”Taki taki”. Marko Braić će nas nakon dvije zahtjevne ženske uloge koje je imao već u ovom hit showu uskočiti napokon u mušku te podsjetiti sve gledatelje na spot od grupe Outcast. U Claudiu Beni pretvorit će se pak Fabijan Pavao Medvešek koji će otpjevati pjesmu ”Više nisam tvoja” s kojom je pjevačica nastupila na Eurosongu. Vidjet ćemo kako će se ovaj glumac naći u još jednoj ženskoj transformaciji, a bit će zanimljivo i vidjeti kako će se uklopiti u oskudni outfit i potpetice pjevačice Claudije Beni.
Ne propustite novu emisiju Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje u 20.15 sati na Novoj TV!

Foto: Press