fbpx

Tina Katanić: Uloga u filmu bila je lijepo glumačko iskustvo

Ekskluzivno…

DOBILA ULOGU: Tina u razgovoru za portal Scena.hr otkriva kako je bilo na snimanju filma redatelja i scenarista Anđela Jurkasa

Tina KatanićLijepa Tina Katanić oduševljena je ulogom u filmu ‘Fuck Off I Love You‘ mlade i lijepe djevojke koju od nasilnika brani njezin dečko. Tina se u svojoj ulozi osjećala sigurno i zaštićeno kao što se osjeća i njezin lik u društvu svog heroja.
– Ovo je bilo zaista lijepo glumačko iskustvo. Čast mi je što sam dio filma i projekta jer osim velikih glumačkih imena, film je okupio i velikane s glazbene scene. Film na slojevit način progovara o muško ženskim odnosima – rekla je Tina ekskluzivno za portal Scena.hr. Tina i dalje ima puno angažmana, ali i stalni posao. Veseli se i putovanju u London. Kaže da joj je život lijep i da je sretna žena. Scenarist i redatelj filma ‘Fuck Off I Love You’ je Anđelo Jurkas.

O filmu Fuck Off I Love You:
Fuck Off I Love YouU Zagrebu je nakon 10 mjeseci intenzivnog rada završeno snimanje dugometražnog igranog filma ‘Fuck Off I Love You‘. Radi se o centralnom dijelu trilogije filmova scenarista i redatelja Anđela Jurkasa, nakon hvaljenog debitantskog naslova ‘Zbog Tebe’ te prije finalnog djela trilogije, komedije ‘Happy End’. Riječ je o kombinaciji komedije i drame s elementnima erotike, krimića i akcije. Priča je to o muško ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze, a prema podacima nacionalnih i regionalnih filmskih institucija i teoretičara filma riječ je o prvoj debitantskoj trilogiji u povijesti filma u Hrvatskoj i zemljama regije na Balkanu.

Glavne uloge tumače Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, beogradska glumica Jana Ilić Milić i bugarska glumica Elitsa Mateva, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla Barath, Vera Zima, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Dora Lipovčan, Petra Cicvarić, Zoran Pribičević, a u ostalim ulogama Lucija Šerbedžija, Sanja Vejnović, Ivan Magud, Justina Vojaković Fingler, Nika Ostoić, Latica Cameron, Darija Turina, Vojin Perić, uz prvo glumačko pojavljivanje glazbenih zvijezda Zlatana Stipišića Gibonnija, Nine Badrić, Hladnog Piva, Zorana Predina, Tonća Huljića, pjevača skupine Kawasaki 3p Tomislava Vukelića – Tomfe, manekenke Tine Katanić, stand up komičarke Andree Andrassy, voditeljice Nives Čanović, pjevačice Anđe Marić, Lee L. Radolfi, Sabine Herman i mnogih drugih…