fbpx

Netaknuti kutak Serengetija u srcu Afrike – Serengeti: Sudbina

Serengeti: Sudbina

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u petak, 23. listopada 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20.05 sati započinje s prikazivanjem dokumentarne serije Serengeti: Sudbina. Dokumentarna serija Serengeti: Sudbina prati međusobno isprepletene priče iz života životinja u savani tijekom jedne godine. Vidjet ćemo netaknuti kutak Serengetija u srcu Afrike. Pratit ćemo dramatični svakodnevni život životinja i emocionalne trenutke s kojima se suočavaju.

Serengeti

Upoznajte usamljenu lavicu prognanu iz čopora, strastvenog babuna koji očajnički pokušava pridobiti izgubljenu ljubav i nestašnu obitelj mungosa koja traži besplatni ručak. Pune smiješnih, tužnih i napetih trenutaka, njihove uzbudljive pustolovine držat će vas prikovane za ekran. Revolucionarne snimateljske tehnike i izvorna glazba dovest će vas u srce zbivanja. Serija Serengeti približava nam stvarne dramatične događaje i prikazuje ih očaravajuće detaljno.

Serengeti

Nagrađivani britanski glumac John Boyega kao narator približit će nam uzbudljive događaje iz svakodnevice jedinstvenih stanovnika savane. Ljubav i gubitak, ljubomora i suparništvo, tragedija i trijumf izmjenjuju se u srcu ove legendarne zemlje.

Foto: Press