Ulaznice za utakmice Vatrenih u Španjolskoj i Portugalu
By redakcija On 2 ruj., 2018 At 12:18 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Hrvatska…

– Na stranicama saveza domaćina mogu se kupiti ulaznice za susrete koje će Hrvatska početkom rujna igrati na gostovanjima u Portugalu i Španjolskoj – poručuju iz Hrvatskog nogometnog saveza.
Nakon povijesnog uspjeha osvajanjem srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vatreni kreću u novi natjecateljski ciklus. Portugalski grad Faro i aktualni europski prvak Portugal bit će prvi domaćin svjetskim doprvacima 6. rujna (19.45 sati po lokalnom vremenu) u prijateljskoj utakmici. Pet dana poslije u prvoj utakmici novog Uefinog natjecanja, Ligi nacija, Hrvatska će gostovati u španjolskom Elcheu (20.45 sati po lokalnom vremenu). Hrvatskoj će to u ovoj godini to biti već peti susret s nekim od bivših svjetskih prvaka, nakon Brazila, Argentine, Engleske i Francuske.
– Za obje utakmice su domaćini otvorili posebni kanal na svojim internetskim stranicama gdje hrvatski navijači mogu kupiti ulaznice – kažu iz nogometnog saveza.

PORTUGAL – HRVATSKA
Faro, Estádio Algarve, prijateljska utakmica, 6. rujna, 19:45 LT
POVEZNICA: Ulaznice za hrvatske navijače nalaze se na poveznici na dnu stranice.
Cijena ulaznice: 10 EUR
Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem gornje poveznice na internetskim stranicama Portugalskog nogometnog saveza. U jednoj kupovini moguće je kupiti najviše dvije ulaznice. Preuzimanje ulaznica bit će na dan utakmice na stadionu Algrave ispod Sjeverne tribine, u blizini ulaza broj 9, gdje će hrvatski navijači ući na stadion.

ŠPANJOLSKA – HRVATSKA
Elche (Alicante), Estadio Martínez Valero, UEFA Liga nacija, 11. rujna, 20:45 LT
POVEZNICA: Ulaznice za hrvatske navijače.
Cijena ulaznice: 27,54 EUR
Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem gornje poveznice na internetskim stranicama Španjolskog nogometnog saveza. U jednoj kupovini moguće je kupiti najviše četiri ulaznice. Plaćanje je kreditnom karticom, no važno je upozoriti da kreditna kartica s kojom se kupuje mora biti izdana u zemlji iz koje se kupuju ulaznice (IP adresa). Nakon kupnje, ulaznice se odmah preuzimaju na internetskim stranicama i treba ih isprintati (print-at-home).

Foto: Press – HNS

comment closed