fbpx

Vanja Horvat: Zaljubljena sam, a ljubav se dogodila prije godinu dana

Winter FairYtale…

Dizajnerica interijera i stomatologinja godinu dana je u sretnoj vezi s Mladenom Veberom, a za portal Scena.hr kaže da je zaljubljena i da se nikad nije osjećala bolje

Vanja Horvat, Suzy Josipović

Vanja HorvatVanja Horvat jučer je blistala na predstavljanju nove kolekcije Holiday Limited Edition modnog brenda Duchess Snježane Mehun na Winter FairYtaleu u Zagrebu. U sklopu revije predstavljen je i luksuzni gliser tvrtke Frauscher, koji je vozio i James Bond u zadnjem filmu ‘Spectre’. Vanja kaže da se vozila na luksuznoj jahti poput jahte tvrtke Frauscher, no ističe da joj je draži njezin luftić. Iako je naglasila da nije preveliki obožavatelj velikih plovila, Vanja dodaje:
– Čak sam zavoljela ta plovila uz osobu s kojom jesam.
Vanja je već godinu dana u sretnoj vezi s Mladenom Veberom, donedavnim potpredsjednikom Atlantic Grupe za Operativno poslovanje te predsjednika Uprave Košarkaškog kluba Cedevita. Dizajnerica interijera i stomatologinja kaže da se nikad nije bolje osjećala.
– Potvrđujem da sam sretno zaljubljena. Ljubav se dogodila spontano prije godinu dana i to na Staru godinu – rekla je Vanja Horvat za portal Scena.hr.

Winter FairYtale

Vanja je na reviju i prezentaciju plovila tvrtke Frauscher došla u društvu Suzy Josipović Redžepagić. Obje su došle pružiti podršku Snježani Mehun koja, osim što je vlasnica modnog brenda Duchess, i promotorica je tvrtke Frauscher.

Winter FairYtale
Winter FairYtale

Uz Vanju i Suzy, na reviju su došla brojna poznata lica poput: direktorica marketinga NK Lokomotive Antea Kodžoman, Joško Lokas, Tončica Čeljuska, Maja Vračarić te brojni drugi. A pažnju je privlačila i Bond djevojka Ivana Banfić.

Foto: Scena.hr