fbpx

Dino Mehun poput James Bonda u gliseru iz filma Spectre

Luksuz i moda…

Snježana Mehun jučer je predstavila novu kolekciju svog brenda Duchess, a Dino je Zagrepčanima prezentirao gliser tvrtke Frauscher, koji je vozio i James Bond u zadnjem filmu ‘Spectre’

Dino Mehun

Dino MehunJučer je u Zagrebu na Winter FairYtaleu predstavljena nova kolekcija Holiday Limited Edition modnog brenda Duchess iza kojeg stoje Snježana Mehun i Antun Tin Brišar. Modni brend Duchess za svog partnera izabrao je svjetski poznati proizvođač plovila Frauscher. A jučer je na zagrebačkom sajmu luksuza posebnu pažnju okupljenih privukao gliser upravo tvrtke Frauscher, koji je vozio i James Bond u zadnjem filmu ‘Spectre’. Kako je biti bar na kratko James Bond, osjetio je sin Snježane Mehun. Dino Mehun s osmijehom je pozirao u svjetski poznatom gliseru.
– Jako je dobar osjećaj sjesti u gliser koji je vozio James Bond  – rekao je Dino za portal Scena.hr. Kaže da ovakav gliser nije vozio, iako bi volio.

Snjezana Mehun

No dobit će priliku idućeg ljeta provozati ovaj luksuzni gliser jer je njegova majka Snježana Mehun promotor i ambasadorica tvrtke Frauscher. 
– Ali sam vozio brod u vlasništvu moje majke i bio sam poprilično vješt u tome – kazao je. Dino trenutno pohađa Fitnes učilište. Kaže da mu je u budućnosti želja otići u Dubai i tamo napraviti karijeru osobnog kondicijskog trenera. Dino dodaje da perspektiva u Hrvatskoj za mlade ljude nije dobra. Ističe da u Hrvatskoj onaj tko dolazi iz imućne obitelji, taj će dobiti i priliku te će imati dobar životni start, za razliku od mladih koji ne dolaze iz takvih obitelji.

Dino Mehun

– Dok je u inozemstvu to puno manje izraženo. Tamo je više naglasak na talentu i vještinama te volji za radom. Volio bih da je tako i u Hrvatskoj, ali ne znam što možemo očekivati – zaključio je Dino za portal Scena.hr.

Dino Mehun

Dino je jučer bio u društvu svoje djevojke Tie Milovac, a kao dio organizacije predstavljanja nove kolekcije modnog brenda Duchess i podrška svojoj majci.

Foto: Scena.hr