fbpx

Vedran Ćorluka: Od Hrvatske očekujem da bude bolja nego u Miamiju

Dallas…

Dokapetan Vatrenih Vedran Ćorluka najavio je nadolazeći sraz s Meksikancima, što će biti još jedan ispit uoči početka Svjetskog prvenstva

Vedran Ćorluka– Meksiko je odlična, čvrsta momčad i sigurno će nam biti još teže nego protiv Perua. Slični su Peruancima, ali pojedinačno snažniji, a momčadska igra možda im je i najveća kvaliteta. Mi ih pobjeđujemo u prijateljskim utakmicama, a oni nas na svjetskim smotrama. Hrvatska će Meksiku također biti dobar test, bit će agresivni, okomiti i brzi kao i uvijek – rekao je dokapetan Vatrenih Vedran Ćorluka.
Hrvatska nogometna reprezentacija u dosadašnjim je prijateljskim utakmicama s Meksikom bilježila pobjede, no Meksiko je uzvraćao u natjecateljskim okršajima. Vedran Ćorluka zna kako bi mogla izgledati skorašnja utakmica u Dallasu.
– Od Hrvatske očekujem da bude bolja nego u Miamiju – rezultat je važan u svakoj utakmici, a raspletom protiv Perua ne možemo biti zadovoljni. Imamo mladih, kvalitetnih igrača koji će dobro zamijeniti šestoricu koja se vratila u Europu, svi oni igraju u dobrim klubovima i vjerujem da tu neće biti problema – dodao je Ćorluka.
A o šansama u Rusiji Vedran je rekao:
– U teškoj smo skupini, pri čemu je Argentina izraziti favorit. No, na Svjetskom prvenstvu nema lake utakmice i sve će momčadi imati svoju priliku proći skupinu. Moramo ići korak po korak.
Hrvatska nogometna reprezentacija na turneji je po SAD-u a nakon poraza od Perua s rezultatom 0:2, u srijedu u 04.00 sata ujutro po srednjeeuropskom vremenu igrat će protiv reprezentacije Meksika.

Meksiko – Hrvatska
Prijateljska utakmica
27. ožujka 2018., 21:00 LT – 04.00 o srednjeeuropskom vremenu
Stadion AT&T, Dallas, SAD.

Foto: Press – HNS/Hard Rock Stadium