fbpx

Vedran Ćorluka: Luka Modrić – Trenutak kada si postao besmrtan u nogometu

Zlatna lopta…

Kao dijete sam sanjao da ću igrati za veliki klub i osvajati trofeje, a Zlatna lopta je bila više od dječačkog sna, rekao je Luka Modrić

Luka Modrić– Trenutak kada si postao besmrtan u nogometu. Jednostavno najbolji. Čast je i privilegija igrati i trenirati s najboljim igračem svih vremena Hrvatske – napisao je Vedran Ćorluka ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži, a nakon što je Luka Modrić proglašen dobitnikom Zlatne lopte.
Igrač Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) sjajnu 2018. godinu zaokružio je još jednim priznanjem. U izboru francuskog magazina France Football osvojio je Zlatnu loptu koja se dodjeljuje nogometašu godine.
– Ovo je jedinstven osjećaj. Ponosan sam i počašćen. Teško se izraziti u ovim trenucima. Želim se zahvaliti svima koji su me doveli do ovog trenutka. Hvala mojim suigračima i trenerima u Realu, izborniku i suigračima iz reprezentacije, mojoj obitelji i prijateljima. Kao dijete sam sanjao da ću igrati za veliki klub i osvajati trofeje, a Zlatna lopta je bila više od dječačkog sna – rekao je Luka Modrić na svečanosti održanoj u pariškom Grand Palais.
Luka Modrić je u glasanju novinara pobijedio sa 753 boda, drugi je Portugalac Cristiano Ronaldo (476 bodova), a treći Francuz Antoine Griezmann (414 bodova).
Zlatna lopta je Luki četvrto veliko priznanje koje je osvojio ove godine. Podsjetimo, dobio je nagradu za najboljeg igrača svjetskog prvenstva u Rusiji, proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA), te najboljim igračem svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Foto: Vedran Ćorluka društvena mreža