fbpx

Vedran Martić: Velika mi je čast biti izbornikom reprezentacije

Zagreb…

Naša ekipa je sjajna, sve su to vrhunski igrači, rekao je Vedran Martić

Vedran Martić– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam odabran za izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije – rekao je Vedran Martić nakon preuzimanja dužnosti.
Vedran Martić ući će u novu sezonu s novim važnim zadatkom na svojem trenerskom putu. Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza, Martić je preuzeo dužnost izbornika hrvatske Davis Cup reprezentacije, a uz novu ulogu saveznog trenera HTS-a, u 2020. slijedi puno izazova na natjecanjima i u pripremama.
Novi hrvatski izbornik veseli se izazovima koji su pred njime i igračima.
– Naša ekipa je sjajna, sve su to vrhunski igrači. Nadam se da će se dobro pripremiti za narednu sezonu jer nas već u ožujku čeka nastup protiv Indije – dodao je novi izbornik, misleći na susret kvalifikacija za madridsku završnicu Davis Cupa, 6. i 7. ožujka iduće godine u Hrvatskoj.
– Veselim se i nastupu naših igrača na Olimpijskim igrama. To je vrlo važni turnir, nadam se da će svi biti zdravi i u dobroj formi i da ćemo ostvariti dobar rezultat – zaključio je Vedran Martić u najavi 2020., u kojoj će veliki dio pozornosti biti usmjeren i na ljetne OI u Tokiju, na kojima je teniski turnir na rasporedu od 25. srpnja do 2. kolovoza.

Foto: Press – Hrvatski teniski savez