fbpx

Video: Hit triler Jedini izlaz osvaja regiju

Jedini izlaz

U vrijeme kad svjetska i lokalna filmska industrija žive teško i neizvjesno, psihološki triler ‘Jedini izlaz’ učinio je gotovo nemoguće – dosad ga je u susjedstvu pogledalo više od 70 tisuća ljudi. Osim publike, film Jedini izlaz je prigrlila i kritika, a takav triler, sasvim sigurno, već dugo nismo gledali na ovim prostorima.

Jedini izlaz

Što se radnje tiče… Šest godina nakon što joj je suprug, inače poznati beogradski odvjetnik (Janko Popović Volarić), stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji. Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina koji, čini se, započinje misterioznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina.

Jedini izlaz

Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Jedini izlaz

Ponajveće iznenađenje publici svojom je ulogom svakako priredila Anđelka Prpić koju smo prvotno upoznali u popularnoj seriji ‘Andrija & Anđelka’, a u cijeloj plejadi poznatih lica našlo se i nekoliko domaćih glumaca – Janko Popović Volarić najmisteriozniji je lik u ‘Jedinom izlazu’, a u filmu ćemo gledati i Marinka Prgu te Nives Ivanković koja je zasjala na ‘domaćem terenu’ – dio je filma, naime, snimljen i u Splitu.

‘Jedini izlaz’ s prikazivanjem počinje 15. travnja i to u Cineplexxu te u odabranim kinima.

Foto: Press
Video: