fbpx

Brzoklizači u Beogradu osvojili tri zlatne medalje

Beograd…

Hrvatski brzoklizači vraćaju se s međunarodnog natjecanja u Beogradu s tri zlatne medalje

Brzoklizači, Ivan Martinić

U Beogradu su naši reprezentativci na natjecanju Alpe Adria Trophy nastavili s izvrsnim rezultatima koje su ostvarili i prije mjesec dana u Zagrebu. Na dvodnevnom međunarodnom natjecanju u brzom klizanju, prepunom uzbuđenja i adrenalina, sudjelovalo je više od 100 klizača iz 7 zemalja. Naši klizači se ponosno vraćaju sa 6 medalja: tri zlatne, dvije srebrne i jednom brončanom.

Brzoklizači

Zlato su osvojili: senior Ivan Martinić i juniorka A Valentina Aščić, srebrna medalja krasi juniorku B Maju Ivandić, dok je brončanu medalju osvojio junior B Jan Posavec.

Brzoklizači, Jan Posavec

BrzoklizačiU najmlađoj kategoriji, juniori G, zlatnu medalju je osvojio Rene Koprivnjak, a srebrnu Marko Opuhač.
Uložen napor i trud kroz ljetne pripreme pokazuje opravdanost kroz rezultate koje naši brzoklizači ostvaruju ove klizačke sezone. Brzine do 50 km/sat oduzimaju dah posjetiteljima koji mogu uživati u vještinama brzoklizača kakve se viđaju svaki dan na ovim našim prostorima.
Već idućeg vikenda, naši seniori, ujedno i reprezentativci Hrvatske imaju važno natjecanje na međunarodnom Danubia kupu u Slovačkoj te im ovim putem želimo nastavak izvrsnih rezultata.

Foto: Press