fbpx

Poduzetnici: Nogometaš Dejan Lovren i PR stručnjak lansirali novi modni brend!

Lovro Krcar i Dejan Lovren– Htjeli smo da Hrvatska ima urbani i prepoznatljiv modni proizvod. Nismo očekivali da ćemo naići na tako velik interes, prije nego što je kolekcija uopće izašla na tržište – rekli su mladi i jako poznati poduzetnici. Nogometaš Dejan Lovren i PR stručnjak Lovro Krčar, strpljivo su čekali pravi trenutak za lansiranje novog domaćeg brenda Russell Brown.

Russell Brown kao novi popularni brend prepoznali su prvo naši poznati nogometaši koji prema fotografijama koje stavljaju na svoje društvene mreže nisu mogli odoljeti kratkim majicama i hoodicama s Russell Brown logom.
Casual, cool brend koji je prvenstveno inspiriran mladim ljudima željnim novih izazova nastao je u kreativnoj radionici talentiranih mladih dizajnera koji su radili na sveukupnom vizualnom diijelu ovog projekta – od zaštitnog znaka sove do posebnih etiketa i kataloga.
– Sovu smo odabrali zbog svog tajanstvenog ali opet moćnog izgleda jer upravo takav dojam želimo da ostavlja i naš brend – objasnili su Lovro i Dejan. 
Nakon premijere na instagramu Russell Brown kolekcija se od danas može kupiti i preko web shopa. Modeli novog modnog brenda su naši poznati nogometaši.