fbpx

Vlatka Burić darovala obožavateljima White Christmas!

Balada…

Vlatka Burić– ‘White Christmas‘ je moja najdraža božićna pjesma i oduvijek sam ju htjela sama otpjevati. Božić je moj najdraži blagdan jer sam izuzetno vezana za svoju obitelj i neizmjerno uživam u blagdanskom ugođaju u krugu najmilijih. Zbog svega toga nekako mi se činilo sasvim logično da taj osjećam podijelim i sa svojom publikom – rekla je Vlatka Burić povodom izlaska spota.
Blagdansko ozračje nezamislivo je bez omiljenih božićnih pjesama koje stvaraju ugođaj zbog kojeg toliko volimo uživati u ovom blagdanu. Ovom ugođaju nije odoljela ni Vlatka te je ljubiteljima božićnih balada odlučila darovati vlastitu izvedbu pjesme ‘White Christmas‘ kojoj je dala svoj prepoznatljivi pečat. Za pjesmu ‘White Christmas’ upravo je snimljen i video spot. Kao i u svemu što radi, Vlatki najveću podršku pružaju suprug Ante i 2,5 godišnja kćerkica Ema koja je zajedno s mamom uživala pred kamerom.
Ante Dujmović režirao je spot, a u njemu se pojavljuju i čitava Vlatkina obitelj. Lijepa pjevačica zablistala je u svečanom blagdanskom izdanju u raskošnoj haljini.
Raskošan i školovan glas Vlatke prepoznali su i producenti svjetskog glasa poput Juda Friedmana, autora koji je surađivao s mega popularnim umjetnicama poput Tine Turner i Whitney Houston. Njihova se suradnja nastavlja i dalje, a Vlatka svojim glasom i izvedbama punim emocija i strasti nastavlja oduševljavati kako domaću, tako i stranu publiku.
Nakon pjesme ‘There with me’, kojom je okušala sreću na natjecanju za švicarsku predstavnicu na Eurosongu, slušatelji u njenom glasu imaju priliku uživati i u čarobnom iščekivanju Božića.

Foto: Ante Dujmović