fbpx

Besplatno uživajte u vrhunskim filmovima – Svjetski dan televizije

Svjetski dan televizije

Televizijske tvrtke diljem svijeta slave Svjetski dan televizije 21. studenoga kako bi nas podsjetile da televizija pridonosi ljudskim životima. U sklopu godišnje inicijative Ujedinjenih naroda, spot dugačak 30 sekundi emitirat će se i dijeliti danas na internetu širom svijeta. Tim povodom i ove godine službeni spot je adaptirala i Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, koja će danas također na svim svojim platformama obilježiti Svjetski dan televizije.

dan televizije
– Nova TV koja je i ove godine zadržala status brenda s najvećim kredibilitetom*, kao i status TV lidera u Hrvatskoj, ovim povodom poziva svoje gledatelje da proslave također Svjetski dan televizije okruženi dobrim osjećajima! Registrirajte se na Nova Plus i 21. studenog besplatno uživajte u vrhunskim filmovima! – poručuju s Nova TV.
– Ova pandemija najbolje pokazuje kako televizija pridonosi društvu i demokraciji. U tim teškim mjesecima, televizija pokazuje da joj je stalo. Stalo nam je do osiguravanja odgovornog uredništva i pouzdanih vijesti. Stalo nam je do distribucije zabavnog programa koji donosi svjetlost u mračnim vremenima. Stalo nam je do očuvanja različitosti i kulturne raznolikosti u medijskom okolišu. Sve u svemu, televizija je bila i ostat će simbol otpora koronavirusu – izjavljuje Guillaume de Posch, predsjednik Udruženja komercijalnih televizija Europe.

Foto: Press
Video: